Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Jojo, fotografie cu burtică de gravidă: „Lui Paul i se va ridica tensiunea”

Jojo, fotografie cu burtică de gravidă: „Lui Paul i se va ridica tensiunea”
5

de Andra Stana,

Jojo a publicat online, pe una dintre rețelele de socializare, o fotografie în care are burtică de gravidă. Foarte repede, fanii au început să se întrebe dacă actrița așteaptă un nou bebeluș. Adevărul este că Jojo filmează o nouă producție, iar sarcina face parte din rolul personajului căruia îi dă viață.

O poză cu Jojo însărcinată i-a pus pe jar pe fanii actriței. Iubita lui Paul Ipate face parte din distribuția unui nou film. Despre acest proiect, Jojo nu poate oferi multe detalii, cel puțin pentru moment. Ceea ce se știe este că, în film, actrița interpretează rolul Denisei. Lesne de ghicit că personajul său va avea un copil. Noua producție va avea premiera în primăvara lui 2022, scrie libertatea.ro.

„Să creezi un personaj e o provocare de fiecare dată. Denisa va fi: puțin prețioasă, puțin fandosită, puțin parvenită, dar, una peste alta, simpatică”, a scris Jojo în mediul online despre noul ei rol.

Diana Dumitrescu și Jojo

Actrița joacă în noua peliculă alături de Diana Dumitrescu.

Jojo: „Să-mi aduc burta și acasă, domnu Ipate?”

După ce a postat online imaginea cu burtica de gravidă, iubita lui Paul Ipate a primit numeroase întrebări despre sarcină. Răspunsul a fost clar de fiecare dată: actrița a mărturisit că este însărcinată doar la filmări.

Jojo-fotografie-cu-burtica-de-gravida-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Să-mi aduc burta și acasă domnu Ipate? ?”, a scris Jojo pe Instagram.

„Jojo, lui Paul i se va ridica tensiunea. Nu speria omul”, a comentat un fan al actriței.

Într-o emisiune difuzată în primăvară la tv, Jojo a declarat că încă se gândește dacă să facă al treilea copil.

„Înainte eu mă tot gândeam (n.red. – la al treilea copil), cochetam cu ideea asta, dar după ce a trebuit să stăm în carantină și am stat foarte mult unii cu alții acasă și n-am mai plecat în turnee și am stat foarte mult numai cu copiii, am zis că e dificil, mă mai gândesc”, mărturisea Jojo în martie anul acesta, în emisiunea „La Măruță”.

Paul Ipate nu își mai dorește un nou bebeluș

În urmă cu ceva timp, iubitul lui Jojo spunea că el nu își mai dorește copii. Cu toate că Jojo și-ar mai fi dorit.

„Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau. Sunt egoist din punctul ăsta de vedere, pentru că dai totul copiilor. Și eu, și Cătălina am dat tot, am renunțat la multe lucruri pentru copii. Am renunțat și la proiecte uneori, la multe plăceri personale.

Făceam baschet, jucam poker, mă duceam la pescuit. Le fac și acum, dar mult mai rar. Oboseala m-a rupt. Lipsa de somn, țipetele, urletele, tot timpul grija continuă față de un copil mic nu se compară.

Nu pot să mai trec încă o dată prin perioada aia, colici, dinți etc. Eu învățasem să dorm cu Zora în brațe mergând în cerc, în timp ce o legănam”, și-a adus aminte Paul Ipate. 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton