Homepage  / Vedete româneşti

Jojo, imagini inedite de la filmările pentru „Clanul”, sezonul 2. „Iată cu ce se mai ocupă Magda mea”

Jojo, imagini inedite de la filmările pentru „Clanul”, sezonul 2. „Iată cu ce se mai ocupă Magda mea”
6

de Roxana Mirea,

Fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul 2 din serialul „Clanul”, de la Pro TV. Filmările sunt în toi, iar Cătălina Grama, alias Jojo, a oferit noi detalii despre personajul ei, Magda. Actrița a publicat imagini inedite de pe platoul de filmare.

Jojo, imagini de la filmările pentru „Clanul”, sezonul 2

Filmările pentru „Clanul”, sezonul 2, sunt în toi, iar fanii așteaptă cu nerăbdare noile episoade, care vor fi difuzate pe Pro TV. Din distribuție face parte și Jojo, care o interpretează pe Magda. Actrița publică destul de des imagini de la filmări, iar de data aceasta, a dezvăluit că personajul ei și-a descoperit o nouă pasiune: ghicirea viitorului. Jojo a publicat o serie de imagini inedite de la filmările serialului „Clanul”, sezonul 2.

Cine vrea să-i ghicesc viitorul?! Și iată cu ce se mai ocupă Magda mea! Câteva imagini inedite de pe platourile de filmare de la Clanul”, a scris Cătălina Grama pe Facebook.

jojo-imagini-de-la-filmarile-pentru-clanul-sezonul-2-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Într-o altă postare, Jojo a promis că personajul ei va trebui să treacă prin multe peripeții în sezonul 2 din „Clanul”.

Magda va avea o viață plină de suișuri și coborâșuri în continuare… Vă e dor de serial? Noi lucrăm la sezonul 2 cu multă pasiune”, a scris ea, pe Instagram.

Anghel Damian, despre sezonul 2 din „Clanul”

Ultimul episod din serialul „Clanul”, sezonul 1, a fost difuzat pe 12 decembrie 2022. Apoi, regizorul serialului, Anghel Damian, a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram, unde fanii și-au putut exprima curiozitățile în legătură cu serialul de la Pro TV.

Când o să se difuzeze sezonul 2?”, a fost una dintre întrebări, iar Anghel Damian a dezvăluit că sezonul doi din „Clanul” va avea premiera în curând, în primele luni din 2023.

Foarte curând. Primele luni din anul 2023. Vine repejor anunțul cu data exactă”, a fost răspunsul iubitului lui Theo Rose.

Întrebat câte sezoane va avea serialul, Anghel Damian a spus că: „Depinde doar de voi. Dacă vă uitați, se vor face atâtea sezoane cât să putem spune povestea așa cum se cuvine…”

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton