Homepage  / Știri / Televiziune

Diseară, la SRC, Jojo intră la închisoare

Diseară, la SRC, Jojo intră la închisoare

de Redactia Tvmania

Ediție cu emoții miercuri seară la “Serviciul Român de Comedie”! Jojo îmbătrânește din nou cu 40 de ani pentru a intra în pielea simpaticei băbuțe pasionate de rețelele de socializare, însă are parte de peripeții.

Evenimentele se complică în “Clanul Lupilor” și din cauza unei erori a băieților lui Titel (Mihai Bobonete), poliția o arestează pe madam Marga (Jojo) și o acuză că a furat o pungă cu Viagra. Cum va reacționa haioasa babuță, telespectatorii Pro TV vor descoperi diseară, de la 20.30.

Brenciu e invitat la „SRC”

În aceeași ediție “Serviciul Român de Comedie” lansează o nouă rubrică, “Vocea Comediei”, cu un juriu format din patru voci excepționale: Freddy Mercury (Cosmin Natanticu), Amy Winehouse (Alexandra Timofte), Michael Jackson (Iulian Postelnicu) și Elvis (George Andreescu Gojira).

La acest concurs se cântă live și se ajunge direct la duel, nu există preselecții pentru că participantii sunt prea buni. În prima ediție se vor duela chiar Horia Brenciu și Monica Anghel în persoană, iar Horia va avea ocazia să vadă cum e să-ți plângă juriul în față.

Nici personajele politice nu vor fi ocolite de agenții lui Toni Grecu, astfel că Elena Udrea (Andreea Doinea) și Radu Mazăre (Cosmin Natanticu) vor face subiectul unui pictorial unic, spectaculos: cei doi vor fi Jane și Tarzan, surpriza absolută fiind Boc (Claudiu Maier), care dorește să apară și el în această ședință foto în rolul lui Mowgli.

[imagebrowser id=420]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton