Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce spune Jojo despre pictorialul nud din Playboy: „Ce văd astăzi pe Instagram…”

Ce spune Jojo despre pictorialul nud din Playboy: „Ce văd astăzi pe Instagram...”
5

de Andra Stana,

Jojo, pe numele ei adevărat Cătălina Grama, s-a numărat printre invitații de luni ai lui Cătălin Măruță în emisiunea care-i poartă numele de la Pro TV. Aici, actrița a vorbit despre momentele importante care i-au marcat cariera. Acum în vârstă de 40 de ani, Jojo a vorbit, printre altele, și despre cum a fost să filmeze scena nud din filmul „Poker”, precum și despre pictorialul din revista Playboy.

Jojo a vorbit despre pictorialul nud din revista Playboy

Măruță a ținut să precizeze că în filmul „Poker” actrița a avut și o scenă nud.

„Știi ce nu înțeleg? E bogăție pe partea asta de nuditate în filmul românesc, filmul de artă, în mod special. Eu am avut o scenă mititică într-un film care nu era de artă și tot pe aia o țineți minte.

În timpul ăla se promovau multe alte filme de artă unde era o bogăție de nuditate peste tot și tu tot scena mea ai reținut-o. Trebuie să te mai uiți la filme”, i-a spus Jojo lui Cătălin.

„Cineva spune că ai fost și în revista aia pentru bărbați, o are el”, a mai spus Cătălin.

Jojo, speriată de unele fotografii postate pe Instagram

„Pe vremea aceea, cumva, pentru că eu sunt o mare iubitoare de artă, chiar și în acele pictoriale, nuditatea era cumva adusă la un rang de artă. Ce văd astăzi pe Instagram, fără a fi… este cumva foarte tricky.

Eu sunt ușor speriată, artistul din mine, deși sunt foarte liberă în gândire. Acolo nu este nicio revistă, se pozează fetele alea singure”, a spus actrița.

Jojo-la-maruta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Jojo și Paul Ipate sunt un cuplu de 7 ani

În august 2021, Jojo și actorul Paul Ipate au aniversat 7 ani de relație, mai scrie sursa citată. Cei doi au împreună o fetiță, pe Zora (4 ani). Actrița mai are un băiat, pe Achim Ioan (9 ani), din prima căsnicie.

„Suntem foarte fericiți și chiar am în el un partener de nădejde. În toată perioada asta, care nu a fost simplă pentru majoritatea cuplurilor și mai ales a părinților, noi ne-am împărțit foarte bine treburile și am reușit să facem lucruri minunate cu copiii noștri și cu familia noastră”, a mai declarat Jojo în emisiunea „La Măruță”.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton