Homepage  / Vedete româneşti

Jojo și Monica Anghel au plecat împreună în vacanță. „A plouat, a fost frig, a nins, dar…”

Jojo și Monica Anghel au plecat împreună în vacanță. „A plouat, a fost frig, a nins, dar...”
9

de Roxana Mirea,

Jojo și Monica Anghel au fost în vacanță, în Iordania, împreună și au petrecut zile de poveste acolo. Cătălina Grama, alias Jojo, a declarat că a rămas impresionantă de peisajele superbe din Iordania, așa că plănuiește să meargă și cu familia acolo. Pe de altă parte, Monica Anghel a scris câteva rânduri din suflet despre prietenia ei cu Jojo.

Jojo, în vacanță cu Monica Anghel

Jojo și Monica Anghel s-au bucurat de o vacanță de poveste împreună, în Iodania. Cătălina Grama a publicat câteva imagini de poveste din locurile pe care le-au vizitat.

„A plouat, a fost frig, a nins, dar nimic nu a putut să estompeze frumuseţea şi măreţia acestui loc incredibil! După această excursie în Triunghiul de Aur al Iordanului, Aqaba, Wadi Rum şi Petra pot spune că sunt mai bogată sufleteşte. O să revin când e mai cald ca să mă pot bucura şi mai mult de toate minunile pe care le-am întâlnit aici. Când vremea e prietenoasă parcă şi drumul e altfel.  Ar fi trebuit să vedem Petra la 20 de grade, aşa era prognoza când am plecat de acasă. Nu am renunţat însă să ne bucurăm de frumuseţea ei nici când au scăzut drastic temperaturile. Ba chiar am făcut haz de necaz cu Monica Anghel şi Monica Gheorghiu şi am învins frigul cu umor.

Plănuiesc să mă întorc şi cu copiii ca să ne bucurăm împreună de toate acestea. Sunt convinsă că Achim ar fi fascinat de toată istoria locului”, a scris Jojo, pe Instagram.

Jojo-si-Monica-Anghel-au-plecat-impreuna-in-vacanta.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Monica Anghel, despre prietenia cu Jojo

Niciodată nu ştii pe ce drum te va duce viaţă. Azi când ne plimbam pe nişte străduţe strâmte din bazar, deodată în capătul uneia dintre ele am văzut o imagine splendidă: o moschee luminoasă care părea desprinsă dintr-un cadru de film. Nu aş putea să vă spun în ce loc din Aqaba se află cu exactitate, însă în realitate e o privelişte care îţi umple sufletul cu energie bună.. Aşteaptă-te la neaşteptat. Nu se ştie niciodată pe ce stradă stramtă o apuci în viaţă, şi chiar atunci când crezi că nu te aşteaptă nimic altceva, la capătul ei poţi avea o surpriză colosală. Acum mă uit la lună din patul meu din Wadi Rum. Sunt în deşert şi mă gândeam cât de tare mi-ar fi plăcut să am familia mea lângă mine. Să stăm toţi patru aliniaţi în pat şi să privim cerul prin tavanul transparent al igloo-ului unde sunt cazată”, a mai scris Jojo, pe rețele sociale.

Pe de altă parte, Monica Anghel a scris câteva rânduri referitoare la prietenia care o leagă de Jojo.

Am trecut prin multe împreună, am lucrat și încă lucrăm împreună, am fost alături în momente minumate dar și în momente grele, când o întreabă cineva câți ani am, ea răspunde senin de fiecare dată că am 36 de ani! O ador pe prietena mea de peste 20 de ani, Jojo. Este caldă, bună, deșteaptă, sinceră, frumoasă, e a mea și o iubesc. Monica Gheorghiu, mulțumim pentru că ne-ai adus împreună din nou”, a scris Monica Anghel pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton