Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Jojo şi Paul Ipate, vacanță romantică în Bulgaria. „Ne bucurăm de fiecare secundă petrecută împreună”

Jojo şi Paul Ipate, vacanță romantică în Bulgaria. „Ne bucurăm de fiecare secundă petrecută împreună”
12

de Andra Stana,

Jojo şi Paul Ipate, unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, au împreună o fetiță, pe Zora. Actrița mai are un băiat, din prima căsătorie. Recent, cei doi actori au ales să se relaxeze câteva zile. De aceea, ei au plecat pentru trei zile la Nessebar, în Bulgaria, pentru o scurtă escapadă romantică.

„Ne-am trezit… la prânz, în mică noastră vacanţă. De fapt exact asta ne-am dorit, cel puţin eu: să nu am oră de trezire. Programul de azi e un fel de fără program. Nici măcar pe plajă nu am ajuns până acum, şi oricum, e destul de aglomerat”, a mărturisit Jojo pe o reţea de socializare, citată de libertatea.ro.

Jojo-si-Paul-Ipate-vacanta-romantica-in-Bulgaria-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Prima seară în doi în Nessebar…De abia începem să descoperim locul. Suntem în oraşul vechi, la o masă, şi ne bucurăm de fiecare secundă petrecută împreună, ca oamenii mari. Cât timp am stat întinşi în tăcere, relaxaţi pe prosoape, am gândit la fel, pe cuvânt! Chiar ne-am gândit la faptul că ne lipsesc copiii şi că nu ne mai putem imagina o viaţă în care să fi fost doar noi, fără cei mici. Ce am face toată ziua, ne-am întrebat şi eu şi domnul Paul Ipate?”, a scris Jojo în mediul virtual.

Jojo: „Sunt realmente impresionată”

Pe numele ei adevărat Cătălina Grama, Jojo s-a declarat fermecată de destinația aleasă pentru vacanță.

„In locul asta plin de farmec te incarci cu o doza mare de romantism. Anul asta am avut ocazia sa descopar mai mult din litoralul bulgaresc si sunt realmente impresionata. Sunt foarte frumos organizati, plajele sunt mai incapatoare si bine gestionate, serviciile sunt ireprosabile, mancarea buna si oamenii faini.

Orasul vechi Nesebar este un loc minunat pentru a-ti petrece seara in doi sau cu familia. Strazile pietruite, casutele pitoresti, restaurantele dichisite si privelistea merita din plin.

Un loc plin de farmec si energie buna. 💙”, a scris Jojo, care a mai lăsat să se înțeleagă că vor mai reveni în Nesebar. De această dată și cu cei mici.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton