Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jon Hamm: „Don Draper („Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue”) e un psihopat”

Jon Hamm: „Don Draper („Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue”) e un psihopat”

de Redactia Tvmania

Actorul Jon Hamm îşi promovează cel mai nou sezon din serialul „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue”, al şaselea la număr, care are premiera pe 7 aprilie în SUA, şi a povestit mai multe despre viitoarele episoade.

Acţiunea din a şasea serie a producţiei plasate în viaţa unor angajaţi ai unei agenţii de publicitate are loc la sfârşitul anilor ’60. Iar protagonistul Jon Hamm (42 de ani), interpretul lui Don Draper, a explicat, într-un interviu pentru digitalspy.co.uk, că perioada a adus „o schimbare seismică a importanţei între generaţia mai bătrână şi generaţia tânără. Cea din urmă avea un impact major şi cred că Don simte că nu mai e atât de relevant şi asta e devastator”.

Actorul a mai spus că mai mult ca sigur personajul său – care a furat identitatea altuia şi a ajuns la a doua soţie şi un şir lung de amante – este un psihopat:

„Nu cred că e o descriere greşită, cred că e un psihopat care se descurcă în societate. Mare parte din întunericul său e direcţionată spre sine însuşi, pentru că e un bărbat fundamental nemulţumit cu sine însuşi. De ce se comportă aşa? Cred că ăsta e unul dintre lucrurile pe care le vom descoperi în acest sezon”.

A şasea serie din „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue” va discuta şi relaţia lui Don cu Joan Harris (Christina Hendricks) şi Peggy Olson (Elisabeth Moss), femeile din viaţa lui cu care nu a avut o relaţie amoroasă.

Cât despre finalul poveştii – care va veni mai mult ca sigur în sezonul 7, ultimul –, Hamm spune:

„Sunt întrebat despre asta des. Sper şi îmi doresc (ca povestea să se termine) cu atingerea unui echilibru în viaţa lui. S-a descurcat pe plan profesional, dar vreau să fie un om mai bun şi să găsească cumva pacea, dragostea, armonia sau echilibrul. Poate că am văzut «Viaţa lui Pi» de prea multe ori, dar cred că are nevoie de un loc în care să se simăt cofortabil”, a încheiat Hamm.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton