Homepage  / HBO

Jon Snow se întoarce! Un spin-off „Game of Thrones” bazat pe personajul lui Kit Harington, în dezvoltare la HBO

Jon Snow se întoarce! Un spin-off „Game of Thrones” bazat pe personajul lui Kit Harington, în dezvoltare la HBO

de Cătălina Matei,

Dacă la sfârșitul lui august HBO a programat lansarea unui alt spin-off, „The House of The Dragon”, fanii seriei „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones” au un nou motiv de bucurie. Un alt serial bazat pe personajul Jon Snow este în dezvoltare la HBO, iar Kit Harington este gata de acțiune.

Vă era dor de Jon Snow? Celebrul personaj din serialul „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones” va reveni pe micile ecrane, într-un nou spin-off, care este în dezvoltare în acest moment la HBO, potrivit Variety.  Kit Harington își va relua rolul de erou preferat al fanilor în serialul live-action al cărei acțiune ar avea loc după evenimentele din „Game of Thrones”. Astfel, intriga va continua,  în ciuda faptul că mulți au crezut că ultimul sezon al seriei a fost un sfârșit categoric.

Mai precis, în ultimul sezon din „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones”, Jon Snow și-a dat seama de adevărata sa identitate și că ar putea fi un moștenitor al Tronului de Fier. Seria s-a încheiat cu exilul său din Westeros, în timp ce călărește în Pădurea Bântuită cu Ghost pentru a începe o nouă viață.

Astfel, este posibil ca și alte personaje familiare – precum surorile sale vitrege Arya Stark (Maisie Williams) și Sansa Stark (Sophie Turner) – să apară în serial.

Până acum, HBO a refuzat să comenteze această informație, iar reprezentanții actorului Kit Harington nu le-au răspuns celor de la Variety.

Kit Harington a fost nominalizat la două premii Emmy, ca actor secundar și actor principal într-un serial dramă, pentru rolul său din  „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones”. După ce serialul s-a încheiat în 2019, Harington a jucat în filmul Marvel „Eternals” în rolul lui Dane Whitman, a apărut apoi într-un episod din „Modern Love” de la Amazon și a fost titularul „Henry al V-lea” al lui Shakespeare la Donmar Warehouse din Londra.

Când apare „House of the Dragon”

Serialul prequel  „Casa Dragonului / House of The Dragon”, care are loc cu 200 de ani înainte de seria originală, are premiera pe 21 august.

Povestea se concentrează pe Casa Targaryen și războiul civil care aduce sfârșitul acesteia. Casa Targaryen conduce regatul Westeros, iar ascensiunea lor la putere a fost posibilă datorită relației speciale cu dragonii. Evenimentele din „House of the Dragon” marchează începutul sfârșitului pentru Casa Targaryen, care pierde tot din cauza luptei pentru putere dintre membrii familiei, după cum știm din „Urzeala Tronurilor”. Din Casa Targaryen fac parte Daenerys, mama dragonilor, dar și Jon Snow aka Aegon Targaryen.

De asemenea, alte spin-off-uri „Game of Thrones” care sunt în dezvoltare includ „Tales of Dunk and Egg”, „10.000 Ships”, „ 9 Voyages”, „Flea Bottom” și un serial animat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton