Homepage  / Vedete / Vedete străine

Motivul uluitor pentru care Jonah Hill va refuza de-acum încolo să își promoveze filmele. Explicațiile starului din „Don’t Look Up”

Motivul uluitor pentru care Jonah Hill va refuza de-acum încolo să își promoveze filmele. Explicațiile starului din „Don't Look Up”
7

de Andra Stana,

Jonah Hill spune că nu-și va mai promova următoarele filme pentru a-și putea prioritiza sănătatea mintală.

Jonah Hill nu-și va mai promova propriile filme pentru a-și proteja sănătatea mintală

Jonah Hill, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit prin intermediul unei scrisori deschise că „a petrecut aproape 20 de ani confruntându-se cu atacuri de anxietate”. Potrivit actorului, acestea sunt „exacerbate de aparițiile în mass-media și de evenimentele cu public”.

Jonah Hill nu va promova niciunul dintre proiectele sale viitoare pentru că intenționează să se concentreze asupra sănătății sale mintale și a anxietății, a declarat actorul într-o scrisoare deschisă obținută citată de nbcnews.com.

Hill a apărut ultima dată pe ecran în filmul SF „Don’t Look Up”, nominalizat la Oscar, care a fost lansat în decembrie.

Motivul uluitor pentru care Jonah Hill va refuza de-acum încolo să își promoveze filmele. Explicațiile starului din „Don’t Look Up”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Jonah Hill va lansa curând „Stutz”, un documentar despre sănătatea mintală

În declarația sa, Hill a spus că a terminat recent de regizat cel de-al doilea film al său, „Stutz”. Este vorba despre un documentar despre el, terapeutul său și sănătatea mintală.

„Întregul scop al realizării acestui film este de a oferi terapia și instrumentele pe care le-am învățat în terapie unui public larg, pentru uz privat, prin intermediul unui film distractiv”, a scris el. „Prin intermediul acestei călătorii de autodescoperire în cadrul filmului, am ajuns să înțeleg că am petrecut aproape 20 de ani confruntându-mă cu atacuri de anxietate, care sunt exacerbate de aparițiile în mass-media și de evenimentele cu impact public.”

Deși este „recunoscător” că „Stutz” va avea premiera la un festival de film în această toamnă, a spus el, nu va promova documentarul sau oricare dintre celelalte filme viitoare ale sale.

Următorul proiect de pe Netflix pentru Jonah Hill: o comedie romantică

Unul dintre acestea este comedia sa romantică de pe Netflix „You People”, pe care a scris-o împreună cu Kenya Barris. Hill joacă în acest film alături de Eddie Murphy, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus și David Duchovny. Se așteaptă ca filmul să fie lansat în cursul acestui an.

El a spus că nepromovarea proiectelor sale este un „pas important pentru a se proteja”.

„Dacă m-aș fi îmbolnăvit și mai tare mergând acolo și promovându-l, nu aș fi fost sincer cu mine însumi sau cu filmul”, a spus el.

Jonah Hill: „Nu îmi voi pierde slujba în timp ce lucrez la anxietatea mea”

Hill a spus că recunoaște că este unul dintre „puținii privilegiați” care pot să-și ia timp liber de la serviciu pentru a-și prioritiza sănătatea mintală.

El a adăugat: „Nu îmi voi pierde slujba în timp ce lucrez la anxietatea mea. Cu această scrisoare și cu „Stutz”, sper să fac să fie mai normal ca oamenii să vorbească și să acționeze în legătură cu aceste lucruri. Pentru ca ei să poată face pași pentru a se simți mai bine și pentru ca persoanele din viața lor să le înțeleagă mai bine problemele.”

La finalul declarației sale, Hill le-a mulțumit colaboratorilor și fanilor săi pentru înțelegere și susținere.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton