Homepage  / Vedete străine

Starul din „Bridgerton”, Jonathan Bailey, va juca alături de Matt Bomer într-un nou serial. Ce se știe până acum

Starul din „Bridgerton”, Jonathan Bailey, va juca alături de Matt Bomer într-un nou serial. Ce se știe până acum
12

de Roxana Mirea,

Jonathan Bailey se alătură lui Matt Bomer în viitorul serial de la Showtime, „Fellow Travelers”. În centrul acțiunii se află povestea de dragoste de patru decenii dintre doi bărbați, care înflorește în Washingtonul de după cel de-al Doilea Război Mondial.

Jonathan Bailey va juca în noul serial „Fellow Travelers”

Jonathan Bailey va intra în pielea unui alt protagonis romantic, după rolul din „Bridgerton”. Starul din „Bridgerton”, în vârstă de 34 de ani, se va alătura lui Matt Bomer. Cei doi vor interpreta rolul unui cuplu de îndrăgostiți clandestini în viitoarea miniserie de la Showtime, „Fellow Travelers”, bazată pe romanul cu același nume din 2007 al lui Thomas Mallon, scrie People.

Postul de televiziune a anunțat luni că Bailey îl va interpreta pe Tim Laughlin, un tânăr absolvent al Universității Fordham cu puternice convingeri politice și religioase. Bomer, în vârstă de 44 de ani, îl va întruchipa pe Hawkins Fuller, un chipeș și carismatic oficial al Departamentului de Stat care evită încurcăturile emoționale până când drumurile lor se intersectează.

Miniseria de opt episoade este descrisă ca fiind „o poveste de dragoste epică și un thriller politic, relatând povestea de dragoste volatilă a doi bărbați foarte diferiți care se întâlnesc în umbra Washingtonului din epoca McCarthy”, potrivit Showtime.

The Evening Standard Theatre Awards 2018Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Despre ce este vorba în serielul „Fellow Travelers”

„Fellow Travelers” urmărește povestea de dragoste a celor doi, care înflorește în mijlocul războiului lui Joseph McCarthy și Roy Cohn împotriva „subversivilor și a devianților sexuali„, declanșând una dintre cele mai întunecate perioade din istoria americană a secolului XX. Pe parcursul a patru decenii, Hawk și Tim își intersectează drumurile prin protestele împotriva războiului din Vietnam din anii 1960, hedonismul alimentat de droguri din anii 1970 și criza SIDA din anii 1980, în timp ce se confruntă cu obstacole în lume și în ei înșiși.

Allison Williams joacă, de asemenea, în acest nou serial, care este creat de scenaristul nominalizat la Oscar pentru „Philadelphia”, Ron Nyswaner. Matt Bomer este, de asemenea, producător executiv alături de Nyswaner și Robbie Rogers.

Rolul lui Jonathan Bailey din „Fellow Travelers” vine după ce el l-a interpretat exemplar pe Lordul Anthony Bridgerton în serialul Netflix. Actorul va relua rolul lui Anthony în sezonul 3 din serialul „Bridgerton”.

Golden Globe Awards 2020: RED CARPETIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Jonathan Bailey, despre orientarea lui sexuală

Actorul britanic a vorbit anterior pentru GQ despre faptul că s-a simțit presat să își ascundă orientarea sexuală la începutul carierei sale, amintindu-și că un coleg actor i-a spus: „Sunt două lucruri pe care nu vrem să le știm: dacă ești alcoolic sau dacă ești gay”.

Este suficient ca unul dintre acei oameni aflați în acea poziție de putere să spună acest lucru și se răspândește”, a declarat el în martie. „Așa că, da, bineînțeles că m-am gândit la asta. Bineînțeles că am crezut că, pentru a fi fericit, trebuie să fiu heterosexual.”

Am ajuns la un punct în care m-am gândit: „La naiba cu asta”. Aș prefera să îmi țin iubitul de mână în public sau să pot să îmi pun poza cu propria mea față pe Tinder și să nu fiu atât de preocupat de asta decât să obțin un rol”, a adăugat Bailey.

Matt Bomer a făcut și el dezvăluiri despre orientarea sexuală

De asemenea, Matt Bomer a dezvăluit și el, cu ceva ani în urmă, că este homosexual.

Am dezvăluit acest lucru în momentul în care era foarte riscant să fac asta – aveam un film de studio care urma să aibă premiera și un serial de televiziune care urma să apară. Dar pentru mine a fost mai important să fiu eu însumi aproape autentic, atât pentru familia mea, cât și pentru mine”, a spus el într-un interviu pentru revista Attitude. „Nu încercam să fiu un model de urmat, nici acum nu sunt, dar m-am gândit că dacă ar putea ajuta măcar o singură persoană, atunci ar merita. Dar să spun că asta nu m-a costat anumite lucruri în cariera mea ar fi o minciună. Așa a fost. Pentru mine, acest compromis a meritat. Dar nu a fost un basm.”

Trăim într-o zi și o epocă în care există actori, atleți și personalități publice care sunt gay în mod deschis și care nu s-au temut să recunoască acest lucru, dar, fără îndoială, există un compromis, din experiența mea”, a mai spus el.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton