Homepage  / Vedete româneşti

Jorge, după 9 ani de căsnicie cu Ramona Prodea: „De câte ori sufeream și mă lua nebunia, mă liniștea soția”

Jorge, după 9 ani de căsnicie cu Ramona Prodea: „De câte ori sufeream și mă lua nebunia, mă liniștea soția”
12

de Ioana Maria,

Jorge și soția lui, Ramona Prodea, se pot declara împliniți din multe puncte de vedere. Artistul are o soție superbă, copii frumoși și o carieră de succes. Cei doi au împlinit astăzi 9 ani de căsnicie, iar cântărețul a transmis un mesaj emoționant pentru soția lui.

Cu ocazia aniversării mariajului lor, Jorge a scris o poezie. Prin intermediul ei a dezvăluit cât de mult l-a ajutat și la încurajat Ramona de când sunt împreună.

„De 9 ani, /De câte ori sufeream și mă lua nebunia,/Mă liniștea soția! /De câte ori mă pierdeam și mă apucă blasfemia, /Mă îndrumă soția! /Când voiam “altceva” și mă apucă xenofilia, /Se reinventa soția! /Când eram nervos și mă apucă sfădălia, /Mă calmă soția! Când exageram și mă lua megalomania, /Mă potolea soția! /Când cheltuiam prea mult și mă păștea sărăcia, /Mă pondera soția! /Când alții ne bârfesc căsătoria, /Rămânem tot noi, eu și ea, soția mea! Ești echilibrul meu, /De 9 ani! /La mulți ani, Pisoi!”, a transmis el.

Cum se înțeleg Alina Laufer și Ramona Prodea

Artistul a recunoscut, recent, în ce relații a rămas cu fosta soție. El a vorbit și despre cum se înțeleg Alina Laufer și actuala sa pereche, Ramona Prodea.

„Relația cu fosta soție este din ce în ce mai normală acum, lucrurile s-au așezat destul de recent, după ce Alina a rămas însărcinată, iar după ce a născut au intrat pe un fagaș care ar fi trebuit să se întâmple demult. Rănile au nevoie de timp să se vindece. Mă bucur că, după atâta timp, avem o relație normală în care discutăm depre viitorul Karinei.”, a explicat Jorge, într-un interviu Viva!.

Jorge a recunoscut că i-a vizitat, „acum ceva timp”, pe gemenii Alinei Laufer. „Așa mi se pare normal, pentru că sunt frații Karinei. Copiii sunt o binecuvântare, iar Karina are ocazia să fie soră mai mare nu doar pentru David. M-am bucurat pentru Alina că a devenit din nou mamă, iar Ilan, tată pentru prima dată.”, a mărturisit Jorge.

Jorge-despre-relatia-sa-cu-fosta-sotie.-Cum-se-inteleg-Alina-Laufer-si-Ramona-Prodea-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton