Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jorge Salinas a rămas fără contractul de exclusivitate cu Televisa

Jorge Salinas a rămas fără contractul de exclusivitate cu Televisa

de Redactia Tvmania

Compania mexicană Televisa l-a pus pe liber pe celebrul actor de telenovele Jorge Salinas (49 de ani) după 27 de ani de colaborare. Actorul avea cu cei de la Televisa contract de exclusivitate, mai precis primea un salariu măricel şi când nu juca în telenovele. De curând însă lanţul de iubire s-a rupt, producătorii dându-l afară.

 

„Contractul cu ei s-a încheiat, iar acum trebuie să caut să fac rost de bani din altă parte, mai ales că am facturi de plătit şi persoane în întreţinere”, a zis Jorge, citat de peopleenespanol.com. Până îşi va găsi din nou de lucru, Jorge îşi va dedica tot timpul gemenilor lui, Máxima şi León, de doi ani şi jumătate, dar şi soţiei lui, actriţa Elizabeth Alvarez. În afară de cei doi gemeni, Jorge mai are 4 copii din relaţiile anterioare.

Ultima telenovelă în care a jucat a fost „Pasiune şi putere” („Pasión y poder”, 2016), aceasta fiind difuzată şi la noi de postul Acasă. Pe micile ecrane el a mai fost văzut şi în „Inima mea e a ta”, „Que bonito amor”, „Suflet vândut” şi „Focul iubirii”.

Cel mai recent proiect al lui Jorge este comedia „Corazón de león”, care va intra în august în cinematografele din Mexic şi în care actorul a jucat alături de Sarah Nichols şi Fernanda Castillo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton