Homepage  / Știri

Jorge Salinas şi-a revenit şi a ieşit din spital

Jorge Salinas şi-a revenit şi a ieşit din spital

de Redactia Tvmania

După trei săptămâni în care s-a aflat la terapie intensivă din cauza unei complicaţii pe care a făcut-o în urma unei pneumonii, telenovelistul Jorge Salinas a ieşit din spital.

Actorul de 43 de ani e fericit că a scăpat cu viaţă deşi trebuie să ia un an de zile anticoagulante şi evident să se prezinte regulat la medic ca să facă electrocardiograme.

Deşi este încă palid şi slăbit, Jorge se va întoarce cât de curând pe platourile telenovelei “La que no podía amar”, în care joacă alături de Ana Brenda Contreras.

El nu va reveni însă şi în piesa de teatru “Perfume de Gardenia”, locul său fiind luat cu succes de William Levy. Pentru că a fost pe punctul de a muri (doctorii îi mai dădeau doar 20% şanse de viaţă), Jorge vrea să se îngrijească mai mult de acum încolo şi de aceea a spus că nu va mai sta la filmări 12 sau 14 ore pe zi şi că îl va ruga pe Jose Alberto Castro, producătorul serialului, să-l susinţă în acest sens.

Cât timp s-a aflat internat, Jorge nu a pierdut însă vremea şi a filmat pe patul de spital câteva secvenţe pentru telenovela “La que no podía amar”, care este remake-ul de la “Te sigo amando”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton