Homepage  / Vedete / Vedete străine

Danna Garcia şi Jorge Salinas au luat ore de canto pentru telenovela “Qué bonito amor”

Danna Garcia şi Jorge Salinas au luat ore de canto pentru telenovela “Qué bonito amor”

de Redactia Tvmania

Actorii Danna Garcia şi Jorge Salinas interpretează doi cântăreţi care se îndrăgostesc pe acorduri de muzică tradiţională mexicană în telenovela “Qué bonito amor”, difuzată de Acasă.

Telenovela “Qué bonito amor”, care este transmisă în prezent atât în Mexic, ţara de origine, cât şi la noi, de postul Acasă, are destule atuuri încât să vă convingă că merită văzută.

În primul rând, distribuţia e una de primă-mână, din ea făcând parte nume cunoscute nu doar în rolurile principale (Danna Garcia şi Jorge Salinas), ci şi în cele secundare (Pablo Montero, Angélica María, Juan Ferrara, Karla Álvarez, Arturo Peniche, Salvador Pineda, Daniela Romo, Sergio Mayer sunt doar câţiva dintre cei care joacă).

Producătorul Salvador Mejia şi-a dorit să adune cât mai mulţi actori cu experienţă în această telenovelă, care este un remake al serialului columbian “La hija del Mariachi”, şi i-a reuşit din plin acest lucru.

Actorii s-au dăruit trup şi suflet noului proiect al companiei Televisa, care spune povestea Mariei Mendoza (Danna Garcia), o tânără frumoasă care îşi câştigă existenţa cântând muzică tradiţională mexicană într-un bar. Aici, ea reuşeşte să se impună în faţa colegilor ei mariachi şi să fure minţile unui impresar puternic, dar şi ale lui unui cântăreţ pe nume Jorge Alfredo Vargas (Jorge Salinas), pe care trecutul îl tot urmăreşte.

Atât Jorge Salinas, cât şi Danna Garcia au făcut cursuri de canto pentru rolurile din telenovela “Qué bonito amor”: “Nu mi-am făcut griji în privinţa faptului că voi cânta. Dimpotrivă! Acest rol mă ţine mereu în priză. Nu trebuie să cânt bine şi atât, trebuie să mă implic total şi să pun suflet în ceea ce fac. Până la urmă, asta înseamnă actoria. Iar faptul că rolul pe care îl interpretez de aceasta dată este al unui cântăreţ, mă face mai mult decât fericit”, a spus Jorge.

La rândul ei, Danna a mărturisit că pentru a fi în formă la filmări a primit multe sfaturi de la mama ei, Claudia Osuna, o artistă cunoscută. “Când înregistrez scenele mă gândesc cum ar fi să fie mama lângă mine şi pun mai mult suflet. Ea a fost cea care m-a sprijinit cel mai mult în acest proiect şi care mi-a insuflat multă forţă”, a spus actriţa în vârstă de 35 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton