Homepage  / Știri

Jorge Salinas şi Elizabeth Alvarez se căsătoresc

Jorge Salinas şi Elizabeth Alvarez se căsătoresc

de Redactia Tvmania

Cei doi actori de telenovele sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cununia civilă, care va avea loc pe 15 octombrie la ferma San Agustín din oraşul mexican Puebla.

Din păcate, deocamdată cei doi nu vor ajunge în faţa altarului pentru că Jorge Salinas a mai fost căsătorit religios cu Fatima Boggio (de care a divorţat în 2008).

Din păcate, în ultima vreme, Jorge a avut probleme serioase de sănătate şi chiar a fost internat în spital din cauza unei pneumonii. Actorul şi-a revenit însă şi este gata să-şi unească destinul cu Elizabeth.

Jorge (43 de ani) şi Elizabeth (34 de ani) s-au îndrăgostit în timp ce filmau pentru telenovela “Focul iubirii” (2007-2008), în care de asemenea au format un cuplu.

Din păcate, trecutul amoros al lui Jorge nu este însă unul exemplar. El şi-a adus fosta soţie, pe Fatima Boggio, în pragul disperării după ce a făcut un copil cu o altă femeie. Mai mult Fatima l-a acuzat că a bătut-o şi că i-a neglijat cei doi copii ai lor. Scandalul a trecut, iar Salinas şi-a văzut de viaţă alături de Elizabeth.

Jorge joacă în prezent în telenovela “La que no podia amar” alături de Ana Brenda Contreras (Aurora din “Teresa”), iar Elizabeth în “Amorcito Corazon” alături de Diego Olivera.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton