Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jorge Salinas va juca într-o nouă telenovelă

Jorge Salinas va juca într-o nouă telenovelă

de Redactia Tvmania

Pus pe liber de compania Televisa în iunie, după 27 de ani de colaborare, Jorge Salinas va reveni din nou la telenovele.

Conform peopleenespanol.com, actorul a semnat cu o nouă casă de producţie mexicană, Imagen Televisión, alături de care va filma un nou serial.

„Tocmai ce am semnat cu ei, sunt foarte entuziasmat că voi lucra cu această companie”, a declarat el.

Jorge nu a spus care va fi titlul următorului său proiect tv, însă a spus că este vorba despre un serial cu accente comice, numai bun de urmărit de întreaga familie. Actorul în vârstă de 50 de ani va interpreta rolul unui tată care are copii leneşi şi pe care încearcă să-i dea pe brazdă cum ştie el mai bine. Ultima telenovelă în care Jorge a jucat a fost „Pasiune şi putere” („Pasión y poder”, 2016), aceasta fiind difuzată şi la noi de postul Acasă. Pe micile ecrane el a mai apărut şi în „Inima mea e a ta”, „Que bonito amor”, „Suflet vândut” şi „Focul iubirii”. În cinematografele din Mexic el a fost văzut anul acesta, alături de Fernanda Castillo, în comedia „Corazón de león”.

Până va începe filmările la noua sa telenovelă, Jorge îşi dedică timpul gemenilor lui, Máxima şi León, de doi ani şi jumătate, pe care îi are cu soţia sa, actriţa Elizabeth Alvarez. În afară de cei doi gemeni, Jorge mai are 4 copii din relaţiile anterioare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton