Homepage  / Articole

Jorje, prima vedetă eliminată de la Dansez 10

Jorje, prima vedetă eliminată de la Dansez 10

de Redactia Tvmania

Vineri seară, publicul a decis: Jorge şi partenera lui, Liliana Mitu, au fost prima pereche ce a părăsit acest sezon - al zecelea - de la "Dansez pentru tine". În următoarea emisiune, se vor duela perechile formate din Paula Seling şi Tudor Moldoveanu, respectiv Doiniţa Oancea şi Claudiu Petrişor Apostu.

Jorge şi Liliana s-au duelat cu perechea formată din Bogdan Vlădău şi Ana Maria Iordan. Aceştia din urmă nu numai că s-au salvat de la eliminare, dar au ocupat, la finalul serii (salsa şi folclorul au fost probele ediţiei), locul trei în clasament, după perechile formate din Adela Popescu şi Lică Alexandru şi Octavian Strunilă şi Ella Dumitru.

Deşi competiţia s-a terminat pentru Jorje şi Liliana Dumitru, aceasta din urmă a primit un premiu de consolare, 1500 de euro, pe care să-l folosească pentru a-şi îndeplini visul, acela de a-şi aduce mama înapoi în România, din Italia.

Pentru ediţia următoare, au fost condamnate la duel perechile formate din Paula Seling şi Tudor Moldoveanu, respectiv Doiniţa Oancea şi Claudiu Petrişor Apostu.

După toate aparenţele, evoluţia primilor a fost, pînă la urmă, influenţată de accidentul din timpul antrenamentelor (Paula i-a spart piramida nazală lui Tudor şi cei doi au ajuns chiar la spital).

Salsa le-a dat bătăi de cap Doiniţei Oancea şi lui Claudiu Petrişor Apostu, Wilmark – unul dintre juraţii de la „Dansez pentru tine” –  declarând siderat că „a fost cel mai prost dans din istoria „Dansez pentru tine”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton