Homepage  / Vedete

Jose Alberto Castro o vrea pe sora lui, Veronica Castro, înapoi la telenovele

Jose Alberto Castro o vrea pe sora lui, Veronica Castro, înapoi la telenovele

de Redactia Tvmania

De câţiva ani, Jose Alberto Castro (care a regizat telenovele precum “Teresa” sau “Cununa de lacrimi”, care rulează în prezent la Acasă) îşi doreşte să o convingă pe sora sa Veronica Castro (protagonista din “Şi bogaţii plâng”) să se întoarcă la telenovele (ultima oară ea a apărut în 2009, în “Los Exitosos Perez”).

Conform tvnotas.com, Jose a sperat până în ultimul moment ca Veronica (61 de ani) să accepte rolul principal din “La malquerida”, adaptarea piesei de teatru cu acelaşi nume a lui Jacinto Benavente.

“Eu îmi doresc foarte tare să se întoarcă, însă decizia finală mereu e a ei. Este o mare pierdere că nu putem să o vedem pe Veronica pe micile ecrane. Nici nu ar conta ce companie ar alege, doar să apară”, a zis Alberto.

Pentru că a refuzat să apară în acest serial, Jose a ales-o în locul Veronicăi pe Cecilia Suarez. Din distribuţie mai fac parte şi Silvia Navarro, Adriana Louvier, René Strickler şi Osvaldo de León.

Dacă pe sora lui nu a putut să o convingă să joace din nou, Alberto Castro reuşeşte, de câţiva ani, să-i demonstreze actriţei Angelique Boyer cât de mult o iubeşte.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton