Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jose Ron are o nouă iubită. Aflaţi cine este e frumoasa care l-a cucerit!

Jose Ron are o nouă iubită. Aflaţi cine este e frumoasa care l-a cucerit!

de Redactia Tvmania

Discret în ceea ce priveşte viaţa privată, Jose Ron şi-a surprins de curând fanii când, în cadrul unui eveniment, şi-a prezentat noua iubită. Mai mult, el a stat de vorbă cu ziariştii, cărora le-a povestit cum a cunoscut-o.

Conform mx.hola.com, tânăra care i-a furat inima se numeşte Daniela Alvarez şi este prezentatoare meteo şi fostă participantă la concursul de frumuseţe „Nuestra Belleza México”.

„Eu o ştiam de pe reţelele de socializare, aveam mai mulţi prieteni în comun şi mereu mi s-a părut o fată frumoasă, interesantă, iar profilul ei m-a atras. De când ne-am văzut şi am început să ieşim împreună, este totul foarte frumos. Ne înţelegem bine, sunt fericit şi recunoscător”, a spus Jose.

Jose Ron si Daniela Alvarez

Jose Ron si Daniela Alvarez

La rândul ei, Daniela a recunoscut că, deşi i se pare ciudat să cunoşti o persoană pe Internet, este totuşi o practică „modernă”. Întrebată dacă este geloasă când îl vede pe Jose sărutându-se cu alte femei pe micile ecrane, tânăra a declarat:

„Absolut deloc! Înţeleg foarte bine mediul în care lucrează şi, din contră, îl sprijin în tot ceea ce face”.

De la despărţirea de actriţa Iran Castillo, în februarie 2015, despre Jose Ron s-a mai scris că ar fi avut o idilă cu Livia Brito, partenera sa din telenovela „Fiorella, spune da!” (difuzată anul trecut şi de postul Happy Channel). Cei doi au negat însă că ar fi fost împreună, argumentând că sunt doar buni prieteni.

Noul proiect al lui Jose Ron, o telenovelă cu Esmeralda Pimentel

Jose (35 de ani) filmează în prezent pentru telenovela „Enamorándome de Ramón”, care a avut premiera în Mexic pe 20 februarie.

Telenovela cu accente comice o are în prim-plan pe Fabiola (Esmeralda Pimentel), o tânără care, după moartea părinţilor ei, vrea să se ocupe de afacerea familiei, în condiţiile în care asigurarea de un milion de dolari a rămas în mâinile celei care a avut grijă de ea şi de surorile ei.

Fabiola se iubeşte cu Ramon (Jose Ron), fiul acestei femei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton