Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jose Ron e din nou singur. S-a despărţit de Daniela Alvarez

Jose Ron e din nou singur. S-a despărţit de Daniela Alvarez

de Redactia Tvmania

Jose Ron (36 de ani) s-a despărţit de iubita sa, Daniela Alvarez, după aproape un an de relaţie, spun cei de la peopleenespanol.com. Jose a anunţat acest lucru pe canalul său de YouTube:

„Într-adevăr, nu mai formăm un cuplu, dar sunt foarte recunoscător pentru toate momentele frumoase trăite împreună. Ea ştie că a fost o persoană specială pentru mine, dar viaţa merge mai departe”.

Actorul nu a declarat care au fost motivele despărţirii, însă, la un moment dat, pe parcursul relaţiei, tabloidele mexicane au scris că Jose s-ar fi îmbătat şi ar fi agresat-o fizic pe Daniela. Chiar dacă Jose a avut numai cuvinte frumoase la adresa Danielei când a anunţat că s-au despărţit, cei doi au scos de pe conturile de socializare pozele pe care le aveau împreună.

Daniela Alvarez este prezentatoare meteo şi fostă participantă la concursul de frumuseţe „Nuestra Belleza México”, iar în februarie 2017 ea şi Jose au făcut publică relaţia. În trecut Jose a avut o relaţie cu actriţa Iran Castillo, iar în timpul filmărilor la „Fiorella, spune da!” s-a scris că ar fi avut o idilă cu  Livia Brito. Cei doi au infirmat zvonurile spunând că sunt doar buni prieteni.

Pe Jose l-aţi văzut în telenovelele „Suflet vândut” şi „Fiorella, spune da!”. Ultimul său proiect tv, telenovela „Cum m-am îndrăgostit” (în original „Enamorándome de Ramón”), în care a jucat alături de Esmeralda Pimentel, va putea fi vazut şi pe micile noastre ecrane începând cu 11 ianuarie. Telenovela va fi transmisă de postul Pro 2, de luni până duminică de la ora 14.30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton