Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Joseph Hadad, îngrozit de România la început

Joseph Hadad, îngrozit de România la început

de Redactia Tvmania

Joseph Hadad a fost îngrozit la prima lui “descindere” pe aeroportul din Otopeni, în 1996, când a văzut soldaţi înarmaţi. S-a întors în ţara lui, Israel, pentru a reveni un an mai târziu. De atunci, lucrurile s-au schimbat uimitor, povesteşte el pentru revista “TV Satelit” ce apare pe piaţă sâmbătă, 24 noiembrie.

„Prima oară (în 1996 –n.r.), nici n-am vrut să aud de România. Au insistat (nilte preteni – n.r.), aşa că am venit măcar să văd despre ce este vorba. Am fost şocat chiar de la coborârea din avion, când pe aeroport am văzut soldaţi înarmaţi. M-am întors în Israel, însă un an mai târziu am revenit, pentru nunta unui australian foarte bogat. Mi s-a reamintit faptul că am buget nelimitat ca să pun la punct bucătăria şi m-au convins. Soţia m-a pus să-i promit că mă voi întoarce acasă.”

De atunci au trecut 16 ani, iar Joseph Hadad (53 de ani) a dobândit între timp cetăţenia română, „aşa că mă leagă ceva în plus de ţara asta. Nu neg că uneori mi-ar plăcea să mă întorc acasă, însă mi-am făcut baza aici. Plus că îmi place foarte mult ţara şi ceea ce fac.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton