Homepage  / Vedete româneşti

Cât de mult a crescut Josephine! Gina Pistol, noi imagini adorabile cu fiica ei și a lui Smiley

Cât de mult a crescut Josephine! Gina Pistol, noi imagini adorabile cu fiica ei și a lui Smiley
10

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor, a venit pe lume o fetiță, Josephine. Micuța crește pe zi ce trece și deja merge în picioare. Recent, Gina Pistol a publicat pe Instagram noi imagini adorabile cu fiica ei. În plus, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a spus ce planuri are pentru anul viitor.

Gina Pistol, noi imagini cu fiica ei

Gina Pistol a plublicat noi imagini superbe cu fiica ei. Micuța Josephine crește pe zi ce trece tot mai mult. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a surprins-o pe fiica ei în curtea casei, într-un peisaj superb de toamnă, printre frunze colorate în diferite nuanțe de arămiu.

cit-de-mult-a-crescut-josephine-gina-pistol-noi-imagini-adorabile-cu-fiica-ei-si-a-lui-smiley-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Desigur, micuța Josephine este surprinsă fie din profil, fie din spate pentru că Gina Pistol și Smiley au declarat că nu vor să publice imagini cu chipul fetiței lor. Cei doi își doresc ca fiica lor să aleagă singură dacă vrea să apară sau nu pe rețelele sociale. Așadar, cei care vor să vadă prima imagine cu chipul lui Josephine mai au de așteptat.

Ce planuri are Gina Pistol pentru anul următor

Aflată la filmările pentru următorul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a povestit că plănuiește ca anul viitor să aibă mai multă grijă de propria persoană.

„Doamne… Mă uit pe pagina de la Chefi la cuțite, că eu nu știu ce se întâmplă la televizor, că eu n-am mai deschis televizorul de când eram mică, și văd pozele din primăvară. Eu atunci credeam că sunt OK, că sunt într-o formăfizică nu chiar de invidiat, dar mi se părea că sunt bine față de cum am fost. Dar acum, uitându-mă la mine… mamă, ce voinică eram.

Gata! De la anul… mă apuc de antrenamente. Am zis că eu nu-mi fac planuri de viitor, doar că, la anul, vreau să am mai multă grijă de mine. De minte, de trup și de sufletul meu pentru cu eu, ca să fiu așa cum mă știu cei dragi, cum mă știu oamenii, trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine și cu tot ce se întâmplă în jurul meu. Ca să fiu o mamă bună, o iubită bună, o fiică bună, o soră bună și o prietenă bună trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine. Trebuie să mă apucă de sport, pentru că mie îmi face bine. Mă ajută sportul. Mă ajută mult. Trebuie să fac și terapie. Vreau să călătoresc mai mult prin țară. Mi-e dor de natură. Pe mine mă încarcă natura. Vreau să fac mai multe pentru mine. Și pentru mine, și pentru fiica mea, și pentru Andrei, pentru familia mea”, a spus Gina Pistol, pe Instagram.

cit-de-mult-a-crescut-josephine-gina-pistol-noi-imagini-adorabile-cu-fiica-ei-si-a-lui-smiley-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Sursa Foto: captură de ecran Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton