Homepage  / Vedete / Vedete străine

Josh Duhamel are o nouă relație după despărțirea de Fergie

Josh Duhamel are o nouă relație după despărțirea de Fergie

de Redactia Tvmania

După despărțirea de Fergie, se pare că actorul Josh Duhamel iubește din nou. Potrivit tabloidelor de peste ocean, actorul ar avea o relație cu actrița de origine mexicană Eiza Gonzalez.

O sursă apropiată noului cuplu a declarat pentru JustJared.com că cei doi și-ar fi început relația la începutul lunii februarie. Cei doi au ieșit deja împreună și la evenimente, primul fiind concertul lui Jennifer Lopez care a avut loc înainte de Super Bowl.

În ciuda faptului că Eiza Gonzalez a stat câteva săptămâni în Anglia, cei doi au ținut legătura pe rețelele de socializare.

„Cei doi încearcă să fie discreți. El îi spune că nu a mai cunoscut pe nimeni ca ea până acum”, a dezvăluit o sursă pentru US Weekly.

Eiza Gonzalez este cunoscută datorită rolurilor din filmele „Baby Driver” și „Jem and the Holograms”, precum și din telenovelele „Lola: Érase una vez” și „Iubiri vinovate”.

Josh Duhamel și Fergie și-au anunțat divorțul în luna septembrie a anului trecut, după un mariaj care a durat opt ani de zile. Cei doi au împreună un băiat de 4 ani pe nume Axl.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton