Homepage  / Seriale / Seriale americane

Joshua Jackson va juca alături de Lizzy Caplan în serialul „Atracție fatală”

Joshua Jackson va juca alături de Lizzy Caplan în serialul „Atracție fatală”

de Andreea Hentea,

După rolul din toridul serial „Aventura” / „The Affair”, difuzat de HBO Go, Joshua Jackson (43 de ani) va juca rolul principal din serialul inspirat de celebrul „Atracție fatală” / „Fatal Attraction”, produs de Paramount+. 

Filmul „Atracție fatală” (1980), cu Michael Douglas și Glenn Close în rolurile principale, a fost, la vremea sa, un hit al ecranului american. Acest thriller erotic regizat de un obișnuit al genului, Adrian Lyne, a obținut șase nominalizări la Oscar și a pus pe gânduri bărbații americani care visau la aventuri de-o noapte. 

Filmul ilustra teroarea unui bărbat cu o căsnicie model, Dan (Michael Douglas), care aluneca la un moment dat într-o aventură pasageră și se trezea apoi hărțuit fără încetare, împreună cu soția (Anne Archer) și copilul, de femeia cu care avusese aventura, Alex (Glenn Close).

Dacă, la sfârșitul anului trecut, Hollywood Reporter anunța că se va realiza un serial inspirat de film, cu Lizzy Caplan în rolul principal feminin, acum a fost găsită și jumătatea masculină a cuplului antrenat în aventura cu sechele neașteptate. Joshua Jackson („Aventura”, „Dr. Death”) a fost distribuit în rolul protagonistului din viitorul serial Paramount+ „Atracție fatală”.

Joshua Jackson va fi Dan Gallagher, obiectul obsesiei erotice al eroinei jucate de Lizzy Caplan, care nu și-l mai poate scoate din minte pe bărbat după o noapte fierbinte petrecută împreună. 

Atracțiile fatale de azi

Scenariul noii povești va fi scris de Alexandra Cunningham, creatoarea serialului, care va insera în acțiune și ideea unei povești scrise de ea împreună cu Kevin J. Hynes.

Serialul „Atracție fatală” va explora teme atemporale precum căsătoria și fidelitatea prin prisma femeilor de azi și va vorbi inclusiv despre tulburări de personalitate și dorință de control devastatoare.

Alexandra Cunningham și Kevin J. Hynes vor fi și producători executivi ai serialului, alături de Darryl Frank și Justin Falvey de la Amblin Television.

„Joshua este un talent incredibil, care creează personaje atractive și complicate, atât pe ecran, cât și pe scenă”, a declarat Nicole Clemens, președinta diviziei de scenarii originale de la Paramount+.

„El și Lizzy sunt perfecți pentru a însufleți o poveste nuanțată și modernă despre complexitatea psihicului omenesc. Suntem încântați să colaborăm cu ei pentru a-i oferi această poveste provocatoare și captivantă unei noi generații”, a adăugat aceasta.

Pe genericul viitorului serial „Atracție fatală” se va regăsi și David Nevins, care a distribuit-o pe Lizzy Caplan în serialul „Masters of Sex” și pe Joshua Jackson în serialul „Aventura”. De data aceasta, el va lucra la serial în dublu rol de director de conținut la Paramount+ și președinte și director executiv la Showtime Networks.

Lizzy Caplan


Joshua Jackson a primit o nominalizare la premiul Critics Choice pentru rolul personajului principal din serialul „Dr. Death” (2021), în care a jucat alături de Alec Baldwin, Christian Slater și Grace Gummer. Lansat în serialul cu adolescenți „Dawson’s Creek”, el a jucat recent și în miniseria (disponibilă pe Amazon) „Mici focuri pretutindeni” / „Little Fires Everywhere”, lansată în 2020, cu Reese Witherspoon și Kerry Washington.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton