Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jubileul de Platină: Queen cântă din nou pentru Regina Elisabeta. Acum 20 de ani, Bryan May a făcut show pe acoperișul de la Buckingham

Jubileul de Platină: Queen cântă din nou pentru Regina Elisabeta. Acum 20 de ani, Bryan May a făcut show pe acoperișul de la Buckingham

de Andra Stana,

Queen + Adam Lambert vor deschide concertul BBC Platinum Party At The Palace cu un spectacol special care marchează cei 70 de ani de domnie ai reginei.

Evenimentul are loc la 20 de ani după ce chitaristul Brian May a cântat God Save The Queen pe acoperișul Palatului Buckingham în timpul unui spectacol care a marcat Jubileul de Aur din 2002, scrie Daily Mail. Alicia Keys, Nile Rodgers și Andrea Bocelli vor cânta, de asemenea, în timpul evenimentului de sâmbătă, 4 iunie, care va dura două ore și jumătate și va avea trei etape.

Pe afiș se vor mai afla Duran Duran, compozitorul Bond Hans Zimmer, Ella Eyre, Craig David, Mabel, Elbow și George Ezra.

Bryan May: „După acoperișul Palatului Buckingham, unde te poți duce? Ei bine… veți vedea!”

„La 20 de ani după ce am cântat la gloriosul Jubileu de Aur al Reginei, suntem foarte fericiți să fim invitați din nou. Apoi a fost un moment în care m-am întrebat… după acoperișul Palatului Buckingham, unde te poți duce? Ei bine… veți vedea!”, a declarat Bryan May.

În cadrul serii vor apărea, de asemenea, personalități din lumea sportului și vedete ale scenei și ecranului.

Sir David Attenborough, Emma Răducanu, David Beckham, Stephen Fry, Dame Julie Andrews, Royal Ballet și înotătoarea paralimpică Ellie Simmonds își vor face apariția.

Proaspăt clasat pe locul al doilea la Eurovision în Italia, Sam Ryder va cânta, de asemenea, în direct, iar Sir Elton John va susține o reprezentație preînregistrată.

Trupa de dans Diversity, câștigătoarea concursului Britain’s Got Talent, își va face, de asemenea, apariția.

Evenimentul se va încheia cu o reprezentație a legendei soul Diana Ross – prima sa reprezentație live în Marea Britanie după 15 ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton