Homepage  / Disney Plus

Jude Law, cap de afiș în distribuția noului serial din seria „Star Wars”, la Disney Plus

Jude Law, cap de afiș în distribuția noului serial din seria „Star Wars”, la Disney Plus

de Cătălina Matei,

Platforma de streaming Disney+ a venit cu vești noi în cadrul conferinței „Star Wars Celebration”, care s-a încheiat duminica aceasta în Statele Unite. Printre surprize anunțate, se numără și un nou serial televizat din universul „Star Wars”, iar Jude Law este cap de afiș.

Noul serial, intitulat „Skeleton Crew”, a fost anunțat oficial pe 26 mai, în cadrul evenimentul „Star Wars Celebration” dedicat fanilor seriei, care a avut loc anul acesta la Anaheim, în California. Deși cei prezenți se așteptau să primească vești despre un nou lungmetraj, iată că seria „Star Wars” își continuă epopeea cu acest nou serial, care va fi disponibil pe Disney+, potrivit Vanity Fair.

Potrivit sursei menționate mai sus, Harrison Ford şi Ewan McGregor au apărut pe scenă în faţa unei mulţimi emoţionate, în cadrul conferinței „Star Wars Celebration”. Printre altele, cei doi au anunțat  crearea serialului „Skeleton Crew” în care va juca celebrul actor britanic Jude Law şi care va fi regizat de Jon Watts, regizorul ultimului „Spider-Man”.

Ce se întîmplă în „Skeleton Crew”

Din ce se știe până în acest moment, acțiunea din viitorul serial „Skeleton Crew” va avea loc după căderea Imperiului, în aceeași parte a cronologiei post „Întoarcerea Jedi”, la fel ca producțiile  „The Mandalorian”, „The Book of Boba Fett” și viitoarea serie „Ahsoka”.

Este povestea unui grup de copii, de aproximativ 10 ani, de pe o planetă minusculă care se pierd accidental în galaxia din Războiul Stelelor”, a spus Jon Watts mulțimii rezente la conferința desfășurată în California. „Este povestea călătoriei lor, acopiilor care încearcă să-și găsească drumul spre casă”, a mai adăugat regizorul.

Ce alte seriale din seria „Star Wars” vor fi disponibile pe Disney +

Pe 27 mai, la 45 de ani și două zile de la premiera primului film „Star Wars”, platforma Disney+ a lansat mult-așteptata miniserie „Obi-Wan Kenobi”, care îl readuce în prim-plan în universul „Star Wars” pe actorul scoțian Ewan McGregor. Acesta a revenit în poveste pentru prima dată după o pauză de 17 ani, el apărând în cele trei prequeluri la trilogia originală: „Războiul stelelor – Episodul I: Amenințarea fantomei”(1999), „Războiul stelelor – Episodul II: Atacul clonelor” (2002) și „Războiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith” (2005).

De asemenea, Rosario Dawson („DMZ”) joacă rolul titular din miniseria „Ahsoka”, un spin-off derivat din „The Mandalorian” care se vede pe platforma Disney+. De altfel, actrița a apărut pe coperta Vanity Fair alături de Pedro Pascal, Ewan McGregor și Diego Luna, anunțând noile producții din seria „Star Wars”.

 Filmările la povestea care o are în centru pe Ahsoka Tano, cunoscută din serialul animat „Star Wars: The Clone Wars” și din serialul „The Mandalorian”, au început oficial în luna mai.

The Book of Boba Fett” va avea opt episoade și este, totodată, prima poveste din cele patru decenii de la debutul francizei care îl are ca erou principal pe vânătorul de recompense Boba Fett.

Noul serial „The Book of Boba Fett” (2021), spin-off-ul prizatului serial „The Mandalorian”, îi are în rolurile principale pe Temuera Morrison (Boba Fett) și pe Ming-Na Wen în rolul lui Fennec Shand, cărora li s-a alăturat și Jennifer Beals („Flashdance”, „The L Word: Generation Q”).

Principala trăsătură a lui Boba Fett este dorința de răzbunare pe Han Solo și pe tot ce reprezintă acesta. Creatorul serialului „The Mandalorian” (lansat în 2019, ca spin-off al seriei „Star Wars”), Jon Favreau, și scenaristul Dave Filoni, s-au străduit, prin urmare, să le ofere fanilor un Boba Fett capabil de toată mârșăvia imaginabilă. Ei au lansat personajul în episodul 14 din sezonul doi al serialului „The Mandalorian”, intitulat „The Tragedy” și regizat de nimeni altul decât rebelul Robert Rodriguez.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton