Homepage  / Vedete străine

Jude Law, despre rolul din filmul Disney „Peter Pan & Wendy”. Ce semnificație aparte are pentru el și fiul lui

Jude Law, despre rolul din filmul Disney „Peter Pan & Wendy”. Ce semnificație aparte are pentru el și fiul lui
5

de Roxana Mirea,

Jude Law a mărturisit că rolul Căpitanului Hook, din filmul Diney „Peter Pan & Wendy”, are o semnificație aparte pentru el, dar și pentru fiul său cel mare, Rafferty Law, în vârstă de 26 de ani. Celebrul actor a oferit noi detalii despre rolul maleficului Hook.

Rolul lui Cătitanului Hook din „Peter Pan & Wendy” e special pentru Jude Law

Pentru Jude Law, rolul Căpitanului Hook a fost așteptat de mult timp – și are o semnificație specială pentru starul nominalizat la Oscar. Jude Law a pășit marți, 25 aprilie, pe covorul de la premiera noului său film, „Peter Pan & Wendy”, la Muzeul South Street Seaport din New York, și a vorbit despre motivul pentru care rolul lui Hook va avea o semnificație unică pentru fiul său cel mare, Rafferty Law, în vârstă de 26 de ani.

Obișnuiam să mă prefac că sunt Hook în fața fiului meu, fiul meu cel mare, când era mic”, își amintește cu drag Jude Law. „Așa că, într-un fel, am fost deja acolo împreună. Iar pentru el, cred că va fi o experiență foarte, foarte specială să mă vadă pe mine în rolul lui Hook.”

Jude Law a spus că, în general, când vine vorba de alegerea rolurilor, „am tendința de a alege pentru mine și pentru ceea ce mi se pare interesant.”

Dar este cu siguranță un bonus faptul că copiii mei le pot vedea”, a adăugat el pentru ET, referindu-se la cel mai recent rol al său în adaptarea live-action Disney, precum și la rolul său din franciza „Fantastic Beasts” și altele.

În ceea ce privește preluarea rolului Căpitanului Hook, Jude Law a explicat că a depus multă muncă pentru a face personajul unic pentru el, păstrând în același timp faimoasa identitate a personajului negativ iconic.

Ei bine, fiecare piesă a fost un element important, știi? Ne-am gândit îndelung la cum să folosim în continuare culorile și formele iconice, dar încercând să îi dăm propriul [aspect]”, a spus Law. „Am fost foarte mulțumit că am optat pentru o pălărie navală de epocă [exactă] și destul de neobișnuită, spre deosebire de pălăria mare și elegantă pe care o purta Hook din desenele animate în versiunea originală a animației Disney.”

Filmul „Peter Pan & Wendy” a avut premiera pe 28 aprilie pe Disney Plus.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Povestea din Peter Pan & Wendy

Noul film „Peter Pan & Wendy” urmărește iubitele personaje ale lui J.M. Barrie, pe Wendy (Ever Anderson), Michael (Jacobi Jupe) și John (Joshua Pickering), părăsindu-și casa din Londra și plecând spre Neverland, pentru a-l întâlni pe Peter Pan (Alexander Molony), băiatul care nu crește niciodată.

Alături de frații ei și de o zână minusculă, Tinker Bell (Yara Shahidi), Wendy călătorește alături de Peter în lumea magică din Neverland. Acolo, ea îl întâlnește pe maleficul căpitan Hook (Jude Law) și se îmbarcă într-o aventură palpitantă și periculoasă, care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton