Homepage  / Cinema

Jude Law îl va juca pe căpitanul Hook

Jude Law îl va juca pe căpitanul Hook

de Redactia Tvmania

Jude Law (47 de ani) este în discuții pentru rolul căpitanului Hook din noua producție a studiourilor Disney, „Peter Pan & Wendy”, informează Variety. Filmul va fi regizat de David Lowery („The Old Man & the Gun”), care va scrie și scenariul, împreună cu Toby Halbrooks.

Cea mai reușită ecranizare de până acum a romanului „Peter Pan”, scris de J.M. Barrie, despre băiatul care refuza să crească și care îi conducea pe copii în lumea magică din Neverland, este considerată animația clasică Disney din 1953. De atunci, multe studiouri au realizat propriile versiuni pentru cinema sau televiziune, cele mai cunoscute fiind „Hook” (1991), în regia lui Steven Spielberg, cu Robin Williams și Dustin Hoffman, și „Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri” (2015), în regia lui Joe Wright, cu Levi Miller, Hugh Jackman și Garrett Hedlund.

Se vorbește deja despre faptul că studiourile Disney intenționează să lanseze filmul „Peter Pan & Wendy” nu pe platforma Disney Plus, ci în cinematografe. După un 2019 plin de mari succese, precum „Aladdin” și „Regele Leu”, care au avut încasări de un miliard de dolari la nivel global, acestea au în proiect, se pare, inclusiv o continuare la „Aladdin”.

Jude Law, care a jucat recent în producțiile HBO „Tânărul papă” și „Noul papă”, dar și în drama „The Rhythm Section” (2020), cu Blake Lively, se pregătește să reia rolul profesorului Albus Dumbledore în „Animale fantastice 3” și pe cel al lui Dr. Watson în „Sherlock Holmes 3”, ambele filme fiind în pre-producție.

Despre rolul căpitanului Hook, piratul nemilos care îl persecută pe Peter Pan, Jude Law spune că îi prilejuiește o mare încântare. Conform femalefirst.co.uk, actorului i se pare „minunat” că nu mai e un june-prim al Hollywoodului, fiindcă astfel are șansa unor personaje mai profunde și cu adevărat interesante. „Mă simt foarte bine în pielea mea, spune Jude Law. Actoria e o treabă ciudată: la 20 de ani pășești pe un câmp minat (ca actor, vreau să spun, pentru actrițe situația fiind cu totul alta), la 30 începi să te relaxezi un pic și să-ți spui: «Am supraviețuit!», iar la 40, în sfârșit, încep să ți se ofere roluri cu ceva profunzime și nu ți se mai impune să arăți ca în tinerețe. E foarte confortabil!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton