Homepage  / Vedete / Vedete străine

Julia Louis-Dreyfus face dezvăluiri despre lupta cu cancerul la sân și sfârșitul serialului „Vicepreședinta”

Julia Louis-Dreyfus face dezvăluiri despre lupta cu cancerul la sân și sfârșitul serialului „Vicepreședinta”

de Redactia Tvmania

Julia Louis-Dreyfus a fost invitată în cadrul emisiunii „Good Morning America” unde a oferit detalii despre ultimul sezon al serialului „Vicepreședinta”, dar și o actualizare a stării sale de sănătate.

 

La scurt timp după ce a câștigat un premiu Emmy cu serialul „Vicepreședinta” („Veep”), în 2017, Julia a surprins pe toată lumea anunțând că are cancer la sân. Astăzi, actrița s-a recuperat după o operație și o serie de chimioterapii, însă spune că a avut parte de cel mai bun medicament.

„Râsul copiilor mei, dar și sprijinul colegilor din serial au fost cel mai bun medicament pe care l-am primit pe timpul tratamentului. Sprijinul lor m-a ajutat enorm să trec peste chimioterapie”, a declarat actrița.

Julia a mărturisit că expunerea problemelor ei de sănătate pe rețelele de socializare au ajutat-o să ofere sprijin și altor femei care au trecut prin acest proces:

„Am reușit să strâng o grămadă de bani pentru femeile care au suferit mastectomii, care au nevoie de reconstrucție, dar asigurarea nu acoperă aceste intervenții”, a completat aceasta.

„Vicepreședinta” ajunge la final

Ultimul sezon al serialului „Vicepreședinta” debutează la HBO (în America) duminica aceasta, iar Julia a dezvăluit cât de grea a fost ultima săptămână de filmare.

 „Când am filmat ultimul episod a fost unul din cele mai copleșitoare momente. L-am văzut pe Tim Simons, care îl interpretează pe Jonah Ryan în Veep, un munte de om, plângând ca un copil și acolo m-am blocat”, a dezvăluit aceasta”.

„Ultima săptămână de filmări a fost plină de lacrimi pe platourile de filmare. Lacrimi de fericire, dar și pentru că suntem un grup de oameni apropiați cu adevărat. În fiecare zi peste 100 de persoane erau prezente pe platouri pentru a-și lua la revedere.”, a încheiat actrița

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton