Homepage  / Articole

Julia Roberts se îmbracă de la second hand

Julia Roberts se îmbracă de la second hand

de Redactia Tvmania

Julia Roberts poate câştiga până la 20 de milioane de dolari de pe urma unui film în care apare, dar asta nu o face să renunţe la pasiunea ei. Vedeta de la Hollywood preferă hainele la mâna a doua, pe care le caută în magazinele de "specialitate" din New Mexico şi Arizona, în locul creaţiilor scumpe şi exclusiviste, scrie National Enquirer.

Actriţa şi-a obişnuit şi copiii (gemenii Hazel şi Phinnaeus, de 7 ani, şi Henry, de 4 ani) să accepte hainele uşor uzate, în locul creaţiilor scumpe ale designerilor celebri care abia aşteaptă să prindă un client „celebru în Cetatea filmului”.

„Julia ar merge oriunde ar fi necesar, numai să găsească oferte bune!”, a spus o sursă apropiată vedetei din „Frumuşica”.

Julia Roberts descrie hainele pe care le cumpără de la second hand ca fiind „uşor folosite, provenite de la altcineva sau, termenul ei preferat, vintage”.

Îşi cultivă propria salată

Pe lângă pasiunea de a cumpăra haine purtate deja de alţii, Julia Roberts a mărturisit recent că îşi cultivă propria salată, pentru că nu suportă să vadă salata de la magazin.

„Îmi cresc singură salata, pentru că nu-mi place s-o cumpăr într-o cutie de plastic. Acele produse îmi provoacă o durere în stomac”.

Julia Roberts l-a cunoscut pe actualul soţ, cameramanul Daniel Moder, în 2000.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton