Homepage  / Filme Online

Julia Roberts și Jennifer Aniston, protagonistele unui nou film de comedie. Primele detalii

Julia Roberts și Jennifer Aniston, protagonistele unui nou film de comedie. Primele detalii
8

de Roxana Mirea,

Julia Roberts și Jennifer Aniston vor fi protagonistele unui nou film de comedie, care va fi regizat de Max Barbakow, cunoscut pentru „Palm Springs”. Amazon a obținut filmul după un război al ofertelor între mai multe studiouri și streameri.

Julia Roberts și Jennifer Aniston vor juca într-un film de comedie

Julia Roberts și Jennifer Aniston vor face schimb de corpuri într-o nouă comedie a regizorului filmului „Palm Springs”, Max Barbakow. Studiourile Amazon au câștigat o licitație aprinsă între alte patru studiouri și streameri pentru acest film, potrivit Deadline.

Barbakow va scrie și va regiza filmul, care este susținut de compania de producție LuckyChap Entertainment a lui Margot Robbie. CAA a intermediat vânzarea către Amazon. În afară de actrițele principale și de finanțatori, nu se știe aproape nimic altceva despre film – nici măcar un titlu sau un rezumat.

77th Golden Globe Awards – LA – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Apetitul pentru un film de comedie cu două vedete vine după succesul surprinzător al filmelor „Ticket to Paradise”, cu Roberts și George Clooney, precum și „The Lost City”, cu Sandra Bullock și Channing Tatum. Aceste proiecte au dovedit că există o cerere reală pentru comediile cu vedete, într-o perioadă în care genul se confruntă cu dificultăți comerciale. La box office, „Ticket to Paradise” și „The Lost City” au avut fiecare încasări de peste 150 de milioane de dolari la nivel mondial.

Printre filmele pe care Amazon le va lansa în curând se numără documentarul „Judy Blume Forever”, precum și „Somebody I Used to Know”, o comedie romantică regizată de Dave Franco, cu Alison Brie și Jay Ellis în rolurile principale. Primul va fi lansat pe 21 aprilie, în timp ce al doilea debutează pe pe 10 februarie, la timp pentru Ziua Îndrăgostiților.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton