Homepage  / Filme Online / Seriale americane

Julia Roberts și Sean Penn, de nerecunoscut în noul serial „Gaslit”

Julia Roberts și Sean Penn, de nerecunoscut în noul serial „Gaslit”

de Cătălina Matei,

Cu foarte puține apariții pe micul ecran de-a lungul timpului, Julia Roberts apare în primul său rol important într-un serial, produs de rețeaua americană Starz. Este vorba despre „Gaslit”, produs de rețeaua americană Starz, în care actrița premiată cu Oscar joacă alături de Sean Penn. În primele imagini date publicității, cei doi sunt de nerecunoscut.

Julia Roberts și Sean Penn sunt vedetele serialului „Gaslit”, produs de rețeaua americană Starz, care descrie primele semne ale corupției administrației Nixon, corupție care a dus, în cele din urmă, la scandalul Watergate.

Sean Penn, Credit line: Profimedia

„Gaslit” îl are în centru pe John N. Mitchell, interpretat de Sean Penn, procurorul general al Statelor Unite sub președintele Richard Nixon, și foarte loial acestuia, și pe soția lui, Martha Mitchell, nimeni alta decât Julia Roberts. În ciuda apartenenței sale la partidul republican, Martha Mitchell a fost prima persoană care a îndrăznit să lanseze public un semnal de alarmă cu privire la implicarea lui Richard Nixon în Watergate, ceea ce i-a afectat imediat și ireversibil viața, la nivel public și privat, ea fiind compromisă public și repudiată de propria familie.

Serialul „Gaslit” este inspirat de un podcast intitulat „Slow Burn” și își propune să realizeze atât o abordare modernă a scandalului Watergate, izbucnit în anii ’70, cât și să spună povești care merită cunoscute și să evoce personaje importante ale vremii, pe nedrept uitate.

Trailer-ul serialului alături de mai multe imagini din serial au fost date publicității, iar Julia Roberts și Sean Penn sunt de nerecunoscut. Machiajul și costumele îi transformă perfect în John N. Mitchell și Martha Mitchell.

Inițial, din distributia serialului faceau parte și actorii Armie Hammer si Joel Edgerton, însă potrivit unor surse citate de Variety, aceștia au părăsit echipa din cauza unor neînțelegeri. În plus fratele lui Joel Edgerton, Nash trebuia să regizeze, însă și acesta a părăsit echipa, fiind înlocuit cu Matt Ross.

Primul episod din serialul „Gaslit” va fi difuzat de Stasrz pe 24 aprilie.

https://www.youtube.com/watch?v=VQQSrbSw9M0

Filmări oprite pentru Julia Roberts

Julia Roberts, Credit line: Profimedia

Între timp, Julia Roberts a fost nevoită să oprească filmările alături de George Clooney, la începutul acestui an. Cei doi actori lucrau încă de anul trecut în Australia pentru comedia romantică „Ticket to Paradise”, însă producătorii au decis să oprească orice activitate din cauza unui focar de Covid-19.

Pelicula este regizată de Ol Parker („Mamma Mia: Here We Go Again”, „Best Exotic Marigold Hotel”) după un scenariu pe care l-a scris cu Daniel Pipski și prezintă povestea a doi foşti soţi care se găsesc implicaţi într-o misiune comună: încearcă să îşi oprească fiica îndrăgostită să comită aceleaşi greşeli pe care ei le-au făcut în trecut.

Universal a programat iniţial „Ticket to Paradise” să fie lansat în cinematografe pe 30 septembrie 2022, dar studioul a amânat de atunci pentru 21 octombrie 2022. În urma noilor condiții, nici această dată nu este cea finală.

Seann Penn, în mijlocul războilului din Ucraina

Actorul premiat cu Oscar se află de câteva zile în Ucraina și pregătește un documentar despre invazia Rusiei, potrivit Variety. Materialul este produs de Vice Studios, asociere cu Vice World News şi Endeavor Content. Cei de la Daily Mail au scris că Sean Penn deja s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, săptămâna trecută. În același timp, Zelenski a postat un video pe Instagram Stories în ca apare alături de actorul american, discutând despre situația actuală. Postarea respectivă a fost însoțită de următorul text: „Cu cât oamenii află mai multe despre războiul din Ucraina, cu atât este mai mare probabilitatea de a opri Rusia!”.

De-a lungul timpului, actorul și regizorul american s-a aflat în centrul multor operaţiuni anti-război şi umanitare. Documentarul „Citizen Penn” pentru Discovery Plus din 2020 a expus lupta actorului de a înfiinţa organizaţia non-profit Community Organizated Relief Effort, cunoscută şi sub numele de CORE, ca răspuns la cutremurele din Haiti din 2010. Organizația a desfăşurat, de asemenea, echipe pentru a ajuta cu teste Covid-19 şi vaccinuri în toată ţara.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton