Homepage  / Știri

Julia Roberts visa la o carieră de veterinar

Julia Roberts visa la o carieră de veterinar

de Redactia Tvmania

Actriţa americană visa să-şi dedice viaţa ajutorării animalelor, dar s-a apucat de actorie pentru că era toţi membrii familiei sale lucrau în industrie, relatează femalefirst.co.uk.

„Vroiam să mă fac veterinar. Iubesc animalele, dar apoi am descoperit cât de grele sunt studiile. Părinţii şi fraţii mei sunt actori, iar eu am crescut în acest mediu”, explică vedeta americană.

Deşi îşi iubeşte cariera, Julia Roberts (42 de ani) nu crede că actoria reprezinta un domeniu greu de stăpânit: „Este o metodă bună pentru a observa comportamentul uman şi cum reacţionează oamenii la unele lucruri. Este ca şi cum adulţii se prefac. Fiica mea face asta în fiecare zi, doar că eu sunt plătită”.

Actriţa din „Mănâncă, roagă-te, iubeşte” (filmul se va lansa pe 15 octombrie 2010) este pasionată şi de protecţia mediului înconjurător.

„Este cea mai mare grijă a mea, în afară de copiii mei. Eu şi cu soţul meu (n.r. – cameramanul Daniel Moder) stăm mai tot timpul în California, unde susţinem Heal The Bay, o organizaţie non-profit dedicată să ţină apele coastei americane curate. Conduc o maşina pe bază de biosiesel şi sortăm gunoiul. Este greu când ai trei copii, dar atâtea lucruri de valoare se duc la gunoi încât trebuie să facem asta”, a mai spus ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton