Homepage  / Vedete / Vedete străine

Julián Gil a pierdut custodia fiului său, Matias, pe care îl are cu Marjorie de Sousa

Julián Gil a pierdut custodia fiului său, Matias, pe care îl are cu Marjorie de Sousa

de Redactia Tvmania

Julian Gil și fosta sa parteneră, Marjorie de Sousa, s-au înfruntat în tribunale mai bine de trei ani, iar în luna iunie, actrița din „Puțin sunt și al tău”, a depus o cerere împotriva lui Julian în care cerea custodia exclusivă a fiului lor Matias, în vâstă de 3 ani. 

Vancața romantică din Turcia a lui Julian Gil alături de noua sa iubită, jurnalista Valeria Marin, a fost stricată de o veste tristă pentru actor, după ce se pare că Marjorie de Sousa a rămas custodele fiului pe care îl au împreună. 

Conform celor de la People en Espanol vestea a fost dată de unul din reporterii emisiunii mexicane „El gordo y la flaca”:

„A câștigat Marjorie, ea are custodia fiului pe care îl au împreună, un judecător a decis în urmă cu puțin timp. Legal, Julian Gil nu va avea acces la fiul său. nu va putea să îl viziteze și să ia parte la deciziile care au privire la viața lui: nici legate de școală, de educație, medici, țara în care va trăi sau unde va putea copilul să călătorească. Marjorie este responsabilă în ceea ce privesc deciziile care îl implică pe fiul său, Marias, în schimb, Julian va fi obligat să plătească pensia alimentară a micuțului”, a spus reporterul. 

Vestea a fost confirmată ulterior la aceeași emisiune și de reprezentantul lui  Julian Gil, Alberto Navarro:

„Din păcate această veste este adevărată. Mama lui Matias l-a îndepărtat pe tată de copil. I-au luat lui Julian custodia, iar el nu va avea niciun drept asupra copilului său”, a spus reprezentantul actorului. 

La pol opus, reprezentantul lui Marjorie de Sousa, Alberto Gomez, a declarat pentru People en Espanol că până în acest moment nu există nicio notificare oficială despre custodia lui Matias: 

„Nu ni s-a adus la cunoștiință nicio veste referitoare la acest proces legal. Știm doar că se află încă în curs de examinare”, a declarat reprezentantul lui Marjorie. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton