Homepage  / Vedete / Vedete străine

Julian Gil a schimbat prefixul. Cum și-a sărbătorit actorul ziua de naștere

Julian Gil a schimbat prefixul. Cum și-a sărbătorit actorul ziua de naștere

de Redactia Tvmania

Pe 13 iunie, actorul de telenovele, cunoscut din producțiile „Legea iubirii” sau „Hasta el fin del mundo”, Julian Gil a împlinit 50 de ani.

Aflat în izolare, acesta nu a organizat așa cum obișnuia o petrecere cu fast, însă s-a bucurat de urările primite din partea familiei și a prietenilor. O cunoscută emisiune din Mexic i-au trimis acestuia cu o zi înainte și un tort, pe care actorul l-a fotografiat și postat pe rețelele de socializare.

„ Al cincilea etaj și fericit 😀. Drept cadou, stau în pat până când obosesc Hahaha. Vă mulțumesc pentru gânduri și mesaje”, a scris Julian Gil pe Instagram.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Miren el bizcocho (pilón) que me mando mi familia de @elgordoylaflaca los adoro ❤️ Que tal la obra de arte de @divinedelicaciescakes @laplacitamiami

A post shared by Julian Gil (@juliangil) on


Cel mai probabil acesta a petrecut în compania noii sale partenere de viață. Potrivit People en Espanol, sora actorului, Patty Ramosco, a oferit un interviu în cadrul emisiunii „Venteando’ în care a povestit că Julian iubește din nou și este foarte fericit:

„Se bucură de familia sa și speră că va avea mai mulți copii în viitor. Își dorește să fie fericit, iar în prezent este entuziasmat’, a povestit sora lui Julian.

Presa din Mexic specula deja că actorul are o nouă parteneră care al lucra în lumea sportului, însă aceasta nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre ea:

„Aceste detalii să le povesteasă el (cu privire la numele și detaliile despre partenera sa n.r). Am cunoscut-o prin intermediul rețelelor de socializare și mai vorbim prin intermediul apelurilor video atunci când ei mă sună, însă nu am ajuns să ne și vedem. Din cauza pandemiei nu este posibil’, a mai spus Patty.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton