Homepage  / Articole

Julian Gil joacă în remake-ul telenovelei “Uzurpatoarea”

Julian Gil joacă în remake-ul telenovelei “Uzurpatoarea”

de Redactia Tvmania

Actorul în vârstă de 42 de ani, pe care l-aţi văzut anul trecut în “Eva Luna”, joacă în prezent în telenovela “Quién eres tu?” (remake-ul la “Uzurpatoarea” cu Fernando Colunga şi Gabriela Spanic în rolurile principale). Filmările îi ocupă tot timpul lui Julian, care spune că se bucură doar de o zi liberă pe săptămână.

“Lucrez şase zile pe săptămână, am libere doar duminicile şi de fiecare dată încerc să-mi rezolv toate problemele atunci. Nu mai am deloc timp pentru mine, însă este preţul pe care l-am plătit ca să am o carieră. De când am plecat din Puerto Rico m-am mutat la Miami, Venezuela, Ecuador, Mexic, Peru, Spania, iar acum în Columbia. Trăiesc cu bagajul în mână”, a zis actorul, citat de peopleenespanol.com.

Julian spune că se aseamănă foarte mult cu noul său personaj, Felipe Esquivel. “Dintre toate personajele pe care le-am interpretat este cel care îmi seamănă cel mai mult. Are doi copii, ca mine. Este patronul unui hotel, iar eu am avut un restaurant şi este foarte bun la suflet şi foarte uman”.

Partenera lui Julian din această telenovelă (al cărei titlu iniţial a fost “La otra cara”) este Laura Carmine (pe care o puteţi vedea şi în telenovela de la Acasă “Dragoste şi luptă” în rolul Ximenei).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton