Homepage  / Vedete

Julian Gil nu se grăbeşte să se însoare cu mai tânăra sa iubită

Julian Gil nu se grăbeşte să se însoare cu mai tânăra sa iubită

de Redactia Tvmania

Actorul de telenovele Julián Gil (43 de ani) este foarte entuziasmat de relaţia pe care o are de doi ani cu Viviana Serna, o actriţă columbiană în vârstă de doar 23 de ani, însă spune că mai aşteaptă până să facă pasul cel mare.

Totul este foarte frumos între noi. Presa a vehiculat că vrem să ne căsătorim şi să facem un copil, însă am lăsat acest lucru în mâinile lui Dumnezeu. Când vrea el să se întâmple acest lucruri, se vor întâmpla. Nu ne grăbim. Încă mai suntem în etapa de cunoaştere şi ne place foarte mult acest lucru”, a zis Julian, citat de peopleenespanol.com.

Julian a mai povestit că Viviana şi Nicole, fiica sa cea mare, în vârstă de 27 de ani, se înţeleg foarte bine. “S-au plăcut din prima şi asta îmi dă foarte multă linişte”, a zis el.

În prezent, Julian şi Viviana se văd mai rar, căci actorul şi-a lăsat iubita în SUA şi s-a dus în Mexic, unde filmează pentru o nouă telenovelă a companiei Televisa, “Sangre de guerreras”. Să sperăm însă că Julian, despre care s-a scris că a avut multe aventuri la viaţa lui, nu va cădea pradă ispitei, căci partenera sa din serial este nimeni alta decât actriţa venezueleană Marjorie De Sousa, fosta sa iubită.

Pe micile ecrane de la noi, îl puteţi vedea pe Julian la Acasă Gold, în telenovela “Suflet vândut”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton