Homepage  / Vedete străine

Julian Sands este de negăsit. Actorul din „A Room With A View” a dispărut în urmă cu 12 zile

Julian Sands este de negăsit. Actorul din „A Room With A View” a dispărut în urmă cu 12 zile
9

de Roxana Mirea,

Autoritățile californiene au declarat că nu au găsit niciun indiciu cu privire la locul unde s-ar afla Julian Sands, la 12 zile de la dispariția acestuia. Actorul britanic, în vârstă de 65 de ani, a dispărut pe 13 ianuarie în timp ce făcea o drumeție în zona Baldy Bowl din Munții San Gabriel, la nord de Los Angeles, potrivit BBC.

Julian Sands a dispărut în munți acum 12 zile

Julian Sands a dispărut în urmă cu 12 zile și este de negăsit. Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino a precizat că au avut loc „numeroase” eforturi de căutare terestre și aeriene. California a fost lovită recent de furtuni puternice. Cu toate acestea, departamentul șerifului a precizat că cercetările vor continua „dacă condiţiile meteo şi terestre o vor permite”.

Un purtător de cuvânt al departamentului a declarat pentru agenția de presă PA că cercetările la sol în zonele de mai mare altitudine nu au fost încă posibile din cauza condițiilor. Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino a declarat că a răspuns la mai mult de o duzină de apeluri pe Muntele San Antonio, cunoscut local ca Mount Baldy, și în zona înconjurătoare în ultimele patru săptămâni. Acesta i-a avertizat pe excursioniști să „stea departe” de acea zonă, adăugând că este „extrem de periculoasă„, chiar și pentru excursioniștii experimentați.

The Launch of the Seventh Annual BritWeek Festival in LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Familia lui Julian Sands mulțumește autorităților

Săptămâna trecută, mașina Julian Sands a fost găsită lângă locul în care a fost dată dispărută. Familia sa a mulțumit autorităților pentru eforturile depuse. La începutul acestei săptămâni, ei au declarat că sunt „profund impresionaţi” de „dragostea şi sprijinul” pe care le-au primit.

Într-o declarație, familia a lăudat „echipele de căutare eroice” care lucrează în condiții meteo dificile „la sol și în aer pentru a-l aduce pe Julian acasă”.

Născut în Yorkshire, actorul a apărut în zeci de filme și emisiuni TV, dar rolul principal din filmul britanic de dragoste „A Room With A View” din 1985 i-a adus faima la nivel mondial. Locuiește în cartierul North Hollywood din Los Angeles împreună cu soția sa, scriitoarea Evgenia Citkowitz. Aceștia au doi copii împreună. Anterior, a fost căsătorit cu Sarah Sands, fost editor al programului Today de la BBC Radio 4, cu care are un fiu.

Sands a vorbit în trecut despre dragostea sa pentru drumeții și alpinism. Când a fost întrebat în 2020 ce îl face fericit, a răspuns: „Să fiu aproape de vârful unui munte într-o dimineață glorioasă și rece.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton