Homepage  / Vedete străine

Julianne Moore a deschis oficial Cannes 2022. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu din prima seară de festival

Julianne Moore a deschis oficial Cannes 2022. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu din prima seară de festival

de Cătălina Matei,

După doi ani de pandemie, cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a debutat aseară cu o ceremonie grandioasă, extrem de așteptată de toți cei din industria filmului. Actrița Julianne Moore a fost desemnată să declare oficial deschiderea festivalului, iar pe covorul roșu vedetele invitate au strălucit în ținute elegante.

Covorul roşu a fost întins marţi în faţa Palatului Festivalurilor, unde se desfășoară Cannes 2022, iar celebritățile care au pășit pe el au etalat outfit-uri elegante, cu accente exuberante. Printre ele s-a numărat și Julianne Moore, cea care a și urcat pe scenă ca să declare oficial deschisă cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

Actrița a purtat o rochie neagră Bottega Veneta, cu un decolteu adânc, accesorizată cu un splendid colier cu smaralde și cu un inel de la Bulgari.

Julianne Moore / Credit line: Profimedia

Festivalul s-a deschis aseară cu producţia „Coupez!” („Final Cut”), în regia cineastului francez Michel Hazanavicius, o comedie a cărei acţiune este plasată într-o fabrică dezafectată unde se toarnă un film cu zombi, cu buget redus, iar lucrurile scapă de sub control.

Actrița care interpretează rolul principal din  „Coupez!” („Final Cut”), Bérénice Bejo, a atras atenția celor prezenți, dar și criticile stiliștilor în urma outfit-ului pe care l-a ales: un jumpsuit roz din Colecția de toamnă 2022 Pink PP Valentino. Din păcate, salopeta nu a fost adjustată dimensiunilor actriței, fiind prea lungă, iar Bérénice a avut ceva dificultăți la scări.

Bérénice Bejo / Photo by David Boyer/ABACAPRESS.COM / Hepta

Ce alte vedete au strălucit pe covorul roșul la Cannes 2022

Una dintre cele mai așteptate prezențe pe covorul roșu la Cannes 2022 a fost cea a actriței Eva Longoria („Neveste disperate”), care și-a pus în evidență silueta într-o rochie neagră transparentă , semnată Alberta Ferretti, acoperită cu volane delicate și paiete, la care a accesorizat un colier cu panglică.

Eva Longoria / Foto: David Boyer/ABACAPRESS.COM/ Hepta

Modelul american Lori Harvey, fiica adoptivă a comediantului Steve Harvey, a strălucit precum Soarele și datorită rochiei galbene pe care a purtat-o. O rochie de bal Alexandre Vauthier Couture, galben-canar, fără bretele, cu volane și accesorizată cu bijuterii strălucitoare de la Messika.

Lori Harvey / Foto Hepta

Dintre prezențele masculine de pe covorul roșul din primea seară de festival, s-a remarcat și celebrul actor din „Urzeala Tronurilor”, Nikolaj Coster-Waldau. Acesta a purtat un costum elegant bleumarin asortat cu pantofi și papion negri.

Nikolai Coster Waldau

Una dintre cel mai bine plătite actrițe indiene, Deepika Padukone, membră a juriului ediției din acest an, a impresionat și ea prin ținuta aleasă, o rochie cu dungi aurii și mărgele negre, accesorizată cu o bentiță aurită și cercei lungi, care trec pe umeri.

Deepika Padukone

Actrița de origine australiană Katherine Langford a optat pentru un outfit strălucitor întru-totul. Aceasta a purtat rochie Prada argintie brodată cu paiete argintii, plus o fundă de dimensiuni mari care duce la o trenă și un colier cu pandantiv purtat pe spate.

Katherine Langford

Noul star Disney +, actrița Meryem Uzerli, cunpscută publicului român mai ales din serialul „Suleyman Magnificul” a radiat pe covorul roșul de la Cannes într-o ținută desprinsă parcă dintr-un film cu zâne: o rochie albă, cu accente mov pe tiv și decolteu, legată la mijloc cu o fundă tot mov.

Meryem Sarah Uzerli

Urvashi Rautela, una dintre cele mai noi apariții de la Bollywood, și-a făcut debutul pe covorul roșu de la Cannes 2022 într-o ținută spectaculoasă. O rochie albă cu o volumetrie specială, din colecția Tony Ward Couture, care lăsa impresia că actrița ar pluti printre nori.

Urvashi Rautela

Foto: Hepta, Profimedia

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton