Homepage  / Știri

Julianne Moore ecranizată pe Broadway

Julianne Moore ecranizată pe Broadway

de Redactia Tvmania

Cărţile pentru copii scrise de actriţa din “Far From Heaven” vor fi adaptate într-un musical destinat Broadway-ului, informează femalefirst.co.uk.

“Freckleface Strawberry” este povestea unei fetiţe de şapte ani care încearcă să se obişnuiască şi să îşi accepte părul ei roşu şi pistruii. Actriţa a declarat pentru publicaţia “New York Times” că această producţie va respecta povestea cărţii în totalitate şi că se va adresa tuturor vârstelor, nu doar celor mici.

“Toată lumea ar trebui să se bucure de această poveste, dar să nu uităm că Freckleface Strawberry are 7 ani. Acesta este personajul, aşa că am vrut să mă asigur că umorul şi glumele vor rămâne la acest nivel, pentru că acesta este farmecul,” a spus Julianne Moore, citată de femalefirst.co.uk.

Vedeta de 46 de ani, care are doi copii cu regizorul Bert Freundlich, a scris cărţile bazându-se pe o poreclă pe care a primit-o când avea şapte ani.

“Bineînţeles, creşti şi mergi mai departe. Ce e atât de rău în asta? Mesajul din carte este acela că fetiţa creşte, dar pistruii nu dispar. Nu am vrut să fie un basm. Cu toţii avem anumite particularităţi care nu ne plac, dar în ansamblu, acesta este ultimul lucru care contează,” a mărturisit Moore.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton