Homepage  / Știri

Julianne Moore şocată de scenele fierbinţi în care apare

Julianne Moore şocată de scenele fierbinţi în care apare

de Redactia Tvmania

Actriţa Julianne Moore a declarat că nu şi-a dat seama cât de intense au fost scenele de sex din noul său film, „The Kids Are Alright”, până când nu a văzut filmul, scrie femalefirst.co.uk.

În această comedie, Moore joacă rolul unei lesbiene şi pe parcursul peliculei există mai multe scene erotice cu Annette Bening (52 de ani) şi cu Mark Ruffalo (42 de ani).

Julianne a fost surprinsă să vadă acele scene pentru că nu şi-a dat seama cât de implicată pare în timpul filmărilor.

„Există lucruri pe care nici măcar nu îmi amintesc să le fi făcut. Atunci când am văzut filmul am-a întrebat „Chiar am făcut asta?”. Există foarte multe mişcări. Nu îmi aduc aminte să fi ost atât de fizic totul. Dar am vrut să fie amuzant şi chiar ne-am bazat unii pe ceilalţi,”  a declarat vedeta pentru The Daily Beast, citat de femalefirst.co.uk.

Julianne şi Annette sunt un cuplu de lesbiene care au doi copii concepuţi prin inseminare artificială, iar dilema lor apare atunci când unul dintre copii contactează banca de spermă pentru a-şi găsi tatăl, interpretat de Mark Ruffalo.

Deşi se declară surprinsă, aceste scene nu sunt primele de acest gen în care am avut ocazia să o vedem pe Julianne Moore, dacă ne amintim de rolul mamei incestuoase din „Savage Grace” şi cel al vedetei porno din „Boogie Nights”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton