Homepage  / Știri / Televiziune

„Jurământul”, sezonul 4, Happy Channel. Noul program al serialului turcesc cu Gökberk Demirci

„Jurământul”, sezonul 4, Happy Channel. Noul program al serialului turcesc cu Gökberk Demirci
8

de Andra Stana,

UPDATE, 16 august 2022: Din 24 august, serile de joi şi vineri, vor sta sub semnul Jurământului - O dragoste împlinită, de la 20:00, la Happy Channel. Serialul care a luat prin surprindere cu succesul înregistrat încă de la primele episoade a ajuns deja la sezonul cu numărul patru.

Articol inițial

„Jurământul” a debutat în țara de origine în 2019 și a luat pe toată lumea prin surprinde cu succesul înregistrat încă de la primele episoade. Serialul se numără printre producțiile turcești difuzate în prezent de Happy Channel. În prezent, sezonul 3 „Jurământul” poate fi urmărit în timpul săptămânii, de luni până miercuri, de la ora 20.00.

„Jurământul”, sezonul 4, Happy Channel. PROGRAM

Luna aceasta, Happy Channel încheie difuzarea celui de-al treilea sezon din „Jurământul – O nouă viață” („Yemin”, în original). Mai precis, ultimele două episoade (200 și 201) din sezonul 3 vor putea fi urmărite miercuri, 13 iulie 2022, în intervalul orar 20.00 – 22.15.

Apoi, de luni, 18 iulie 2022, fanii serialului turcesc vor putea urmări primele două episoade din sezonul 4 „Jurământul – O dragoste împlinită”. Realizat între anii 2021 și 2022, drama turcească îi are în distribuție pe Gokberk Demirci, Can Verel, Esra Coban.

Özge Yağız și Gökberk Demirci, actorii din „Jurământul”, s-au despărțit în primăvară

Actorii Özge Yağız și Gökberk Demirci, care s-au îndrăgostit la filmările pentru serialul „Jurământul” (Happy Channel), s-au despărțit. Cei doi se pregăteau de nuntă, având în vedere că se logodiseră, însă, se pare că povestea lor de iubire s-a destrămat.

Gokberk-Demirci-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Özge Yağız și Gökberk Demirci s-au îndrăgostit la filmările serialului turcesc „Jurămânul” / „The Promise” (în original „Yemin”), lansat la turci în 2019 și difuzat la noi de Happy Channel, și au rămas împreună și după ce frumoasa de 23 de ani a ales să iasă din serial, în primăvara lui 2020.

În martie, Özge Yağız și Gökberk Demirci s-ar fi despărțit, chiar dacă trebuia să facă nunta în această vară. Gökberk Demirci a cerut-o în căsătorie pe Özge Yağız anul trecut și erau foarte fericiți împreună. Totuși, ceva nu a funcționat între ei pentru că actrița a șters toate pozele cu ei împreună de pe Instagram.

Singura fotografie pe care a păstrat-o este o poză din seriaul „Jurământul”  / „The Promise”.

În primăvară, jurnalista Birsen Altuntaș a confirmat că Özge Yağız și Gökberk Demirci s-au despărțit din cauza programelor încărcate. El a continuat filmările pentru „Jurământul”, iar ea a semnat pentru un nou serial, „Baba”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton