Homepage  / Televiziune

Jurații de la X Factor, impresionați peste măsură de o concurentă. „N-aș ezita nicio secundă să te iau în echipa mea”

Jurații de la X Factor, impresionați peste măsură de o concurentă. „N-aș ezita nicio secundă să te iau în echipa mea”

de Roxana Mirea,

Alte voci impresionante vor urca pe scena X Factor, emisiune difuzată de Antena 1, în această seară, de la 20:30. O concurentă îi va impresiona în mod special pe cei trei jurați: Delia, Loredana Groza, Ștefan Bănică și Florin Ristei. Ba chiar, Ștefan Bănică a afirmat că, în locul lui Florin Ristei, n-ar ezita nicio clipă s-o ia în echipa lui.

Ediția X Factor din seara aceasta vine cu noi surprize

În ediția din această seară, pe scena X Factor va urca  o concurentă ce și-a găsit refugiul în muzică. Tânăra, studentă la psihologie, va interpreta o piesă plină de încărcătură emoțională. Telespectatorii vor putea urmări prestația concurentei astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

Ana Maria Mustia nu a luat în considerare legătura dintre muzică și psihologie atunci când a ales să studieze acest domeniu, după cum ea însăși a declarat. Cu toate acestea, tânăra și-a făcut curaj să împartă cu publicul emoțiile transmise prin melodiile interpretate de ea, pe scena X Factor. „A fost o luptă în piesa aia, a fost cu încărcătură”, a mărturisit Delia. Nici Ștefan Bănică nu a rămas indiferent în urma momentului: „În locul lui Florin Ristei nu aș ezita nicio secundă să te iau în echipa mea”. Telespectatorii vor putea afla dacă concurenta a impresionat într-atât de mult încât să primească un loc în Bootcamp sau nu, în această seară de la 20:30, în cea de-a noua ediție X Factor, la Antena 1.

Ana Maria Mustia, la X Factor

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton