Homepage  / Articole

Juraţii “MasterChef” şi-au ales cei 24 de concurenţi

Juraţii “MasterChef” şi-au ales cei 24 de concurenţi

de Redactia Tvmania

Aseară, juraţii “MasterChef” au împărţit ultimele şorţuri. Cu emoţii mari, dar şi speranţe, proba preselecţiilor cu juriul s-a încheiat.

Crăciun Mădălina, o tânără mamă ce a fost susţinută în platou chiar de fetiţa ei, a mizat pe piept de pui la cuptor cu dovlecel şi sparanghel. Ea a fost surprinsă să audă laudele chefilor când i-au înmânat şorţul.

La fel de felicitat a fost şi Traian Galleguillos, un tânăr al cărui tată este chilian şi care a prezentat în faţa juriului o supă inedită.

Lista norocoşilor care au obţinut un şorţ a fost completată de Maria Secrieriu, Alexandru Hora, Sorin Bontea ţinând chiar să-i strânga mâna, Rareş Burducea şi Marcel Bărbulescu, cel care a prezentat un preparat inspirat de o reţetă semnată de Sorin Bontea.

[imagebrowser id=1208]

Concurenţii s-au tăiat cât ai zice peşte!

Prima probă eliminatorie la care au fost supuşi toţi concurenţii „MasterChef” a fost curăţarea şi tranşarea peştelui.

Pentru mulţi dintre ei a fost o premieră, însă şi-au dat silinţa să urmeze cât mai bine demonstraţia făcută în faţa lor de cei trei chefi. Cu toate acestea, proba s-a lăsat cu mici accidente: aproape toţi concurenţii s-au tăiat la degete şi au avut nevoie de asistenţă medicală.

În urma probei de curăţat şi filetat crap, cei trei juraţi au ales 48 de concurenţi.

Cartoful-vedetă, la un pas de bucătăria “MasterChef”

A doua probă eliminatorie i-a pus pe cei 48 de concurenţi în faţa unui… cartof. Timp de 90 de minute, ei şi-au pus la lucru inventivitatea pentru a demonstra că preparatul lor, în centrul căruia trebuia să se afle un cartof, merită să meargă mai departe.

În urma acestei probe, Andreea Pojar, Nicoleta Matea, Ştefania Macau, Georgeta Jalba, Rareş Burducea, Ana Rotaru, Maria Secrieriu, Traian Galleguillos, Victor Nemeş, Mădălina Crăciun, Roman Bogdan, Mihai Toader, Ioana Tecsa, Nicuşor Coroama, Răzvan Oana, Maria Pop, Alexandru Hora, Georgeo Andrei, Vlad Muresan, Aida Parascan, Ionuţ Iancu, Pham Hoang Nhat, Laura Arnold şi Ioan Diţă au fost aleşi să intre în bucătăria „MasterChef” şi în durul cantonament care îşi propune să îi transforme în bucătari adevăraţi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton