Celor 24 de concurenți nu le va fi ușor să-i impresioneze pe cei trei jurați. Pentru a reuși, Nicolai Tand le recomandă să fie creativi, să facă mâncare delicioasă și să utilizeze produse de sezon.
Nicolai este un maramureșan autentic care a învățat toate secretele bucătăriei franceze în cei 14 ani petrecuți în Franța. Cu o viață desprinsă din filmele de la Hollywood, Nicolai se declară îndrăgostit iremediabil de bucătărie.
„Sunt și voi fi întotdeauna îndrăgostit de bucătărie”, a declarat Nicolai. „Să faci mâncare bună, să gătești sănătos și cu pasiune nu este puțin lucru”, a adăugat acesta.
Juratul Top Chef știe foarte bine ce înseamnă munca grea. Nicolai a început de jos, de la spălatul vaselor și după multă muncă a reușit să aibă propriul restaurant. Pasiunea lui pentru bucătărie l-a ajutat să ajungă unde este astăzi și același lucru își propune să facă și el pentru viitorul Top Chef al României.