Homepage  / Articole

Juriul „Românii au talent” caută concurenți

Juriul „Românii au talent” caută concurenți

de Redactia Tvmania

După ce o țară întreagă a stat cu ochii pe românii care și-au aratat talentul la ProTV, un nou sezon al show-ului care a făcut senzație este pe punctul de a începe.  Caravana “Românii au talent” este gata să străbată țara în lung și-n lat în căutarea de noi eroi.

Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, juriul show-ului de la ProTV sunt gata să-i descopere pe cei mai talentați și mai curajoși oameni ai țării.

“Eu nu mă gândesc foarte mult la cum o sa fie. Știu că vreau să fiu uimit, surprins, emoția de pe scenă să ajungă la mine în doze mari. Cred si sper că oamenii au prins curaj și și-au dat seama că acest show le poate transforma visele în realitate și le poate schimba viața”, a declarat Mihai Petre, cel mai temut membru al juriului.

“Mi-a fost dor de show-urile de la “Românii au talent”. Abia aștept sa mă aflu din nou în fața scenei, să simt emoția și bucuria concurenților. Și în acest sezon, eu voi fi din nou alături de ei și îi astept cu drag pe toți cei care au talentul de a ne surprinde”, a declarat și Andra.

Smiley și Pavel Bartoș, cei doi prezentatori de la “Românii au talent”, sunt și ei gata să pornească din nou în această aventură și abia așteaptă să vadă ce surprize vor mai descoperi prin țară de această dată.

Când ajunge caravana în orașul tău?

Caravana va începe pe 20 august și va ajunge în 5 dintre cele mai importante orașe ale țării: Craiova, Timișoara, Cluj, Iași și Constanța. La acest preselecții sunt invitați toți cei care vor să își susțină eroii și să vadă un spectacol cu totul și cu totul special. Nu va lipsi nici de aceasta dată baletul condus de Edi Stancu, care a pregătit o poveste în pași de dans, dar și multe alte surprize.

Datele preselectiilor:

Craiova- 20 august – Teatrul Marin Sorescu

Timisoara – 30 august – Hotel Continental

Cluj – 6 septembrie – Hotel Belvedere

Iasi – 13 septembrie – Complex Grand Traian

Constanta – 20 septembrie – Hotel Ibis

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton