Homepage  / Articole

Juriul „X Factor” se prezintă la apel la „Acces Direct”

Juriul „X Factor” se prezintă la apel la „Acces Direct”

de Redactia Tvmania

Sunt cunoscuţi, sunt apreciaţi, sunt diferiţi şi nimeni nu şi i-ar fi imaginat vreodată  pe Dan Bittman, Delia Matache și Cheloo la aceeași masă. Cu toate acestea, cei trei formează juriul celui de-al doilea sezon al show-ului „X Factor”. Diseară, la „Acces Direct”, Simona Gherghe îi are ca invitați pe cei trei jurați și mentori, care vor apărea pentru prima oară împreună la tv.

Diseară, cei trei vor vorbi despre rolurile lor de jurat şi mentor, despre cum vor colabora, dar şi despre cum se vor întrece în găsirea factorului X.

Delia, Cheloo şi Dan Bittman au filmat ieri primul promo pentru super show-ul X Factor. Cum a fost la filmări, telespectatorii vor afla de asemenea de la cei trei, la Acces Direct.

Audițiile sunt în toi

Caravana X Factor a pornit vinerea trecută în căutarea factorului X şi a poposit până acum la Craiova şi Sibiu. Joi, pe 21 iunie, e rândul bănăţenilor să arate că au factorul X. Urmează apoi întâlnirea cu clujenii, pe 24 iunie, pentru ca pe 27 iunie caravana să sosească la Iaşi. Prima fază a audiţiilor se va încheia pe 1 iulie la Bucureşti.

Delia, Cheloo şi Dan Bittman au filmat deja primul promo pentru X Factor. Cum a fost la filmări, telespectatorii vor afla de asemenea de la cei trei, la Acces Direct.

X Factor revine în toamnă cu un nou sezon la Antena 1. Pe lângă şansa de a-şi schimba vieţile, concurenţii pot câştiga şi un premiu substanţia, în valoare de 200.000 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton