Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Jurnalistul Cosmin Prelipceanu, de la Digi 24, a fost premiat la Gala A.P.T.R.

Jurnalistul Cosmin Prelipceanu, de la Digi 24, a fost premiat la Gala A.P.T.R.
5

de Redactia Tvmania

Cosmin Prelipceanu a primit Premiul Centenar pentru ediția specială a “Jurnalului de Seară” Digi24, dedicată comemorării a trei ani de la tragedia din Colectiv. Premiul a fost acordat ieri, 11 decembrie 2018, în cadrul Galei Centenar a Premiilor Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România.

colectiv2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Jurnalul de seară din 30 octombrie 2018, produs de Bianca Oanea s-a desfășurat între orele 20:00 – 22:00, în fața fostului club Colectiv. Printre invitații speciali au fost Eugen Iancu și Narcis Hogea, părinții a doi dintre tinerii care și-au pierdut viața, și Oana Gheorghiu, co-fondatoarea asociației “Dăruiește viață”. Indiferența autorităților care, în tot acest timp, s-au dovedit incapabile să-și asume eșecurile sau să pedepsească vinovații, închiderea singurei bănci de piele din România, lungul și anevoiosul drum al dosarelor Colectiv au fost temele emisiunii premiate. Moise Guran, Cătălin Striblea și Vlad Voiculescu, alături de Cosmin Prelipceanu, au discutat despre schimbările de mentalitate generate de tragedia din Colectiv.

Ediția Centenar a Premiilor Naţionale de Televiziune a acordat trofee pentru 15 de programe de televiziune difuzate în ultimii trei ani, selectate dintre cele 50 nominalizate de A.P.T.R. Jurizarea a fost realizată de Nicolae Breban, romancier, Lucia Hossu Longin, realizator de televiziune şi director al Galelor A.P.T.R., Mihai Ispirescu, dramaturg, Sorin Ilieşiu, director de imagine, Dan Necşulea, regizor, preşedinte al A.P.T.R. și Dan Piţa, regizor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton