Homepage  / Știri / Televiziune

Jurnalistul Marius Pancu, de la Digi 24, a anunțat că părăsește postul. Unde va pleca

Jurnalistul Marius Pancu, de la Digi 24, a anunțat că părăsește postul. Unde va pleca

de Redactia Tvmania

Marius Pancu, care prezintă „Știrile serii”, la Digi 24, iar duminica, „Ediție specială”, la același post, a anunțat că părăsește televiziunea de știri, după mai bine de un deceniu aici. 

„Nu vreau să devin emoțional, dar vă mulțumesc că ați fost cu mine în ăștia 10 ani… de la primul breaking news (care a fost o deraiere de tramvai 41) la toate atentatele teroriste, căderile de guverne și de meteoriți, la toate interviurile: de la fețe regale, la artiști, scriitori și politicieni – toate realizate cu aceeași intransigență și opoziție indiferent de personajul din fața mea, tocmai pentru că știam că acasă am susținerea voastră. 

Le mulțumesc și colegilor care m-au suportat, deși nu e totdeauna ușor – toată zbaterea a fost pentru că mi-am dorit ca produsul nostru să iasa excepțional, nu pentru ca aș fi avut vreo doagă lipsa sau vreo miză personală”, a scris Marius Pancu pe contul lui de Facebook.

Marius Pancu pleacă la un post TV concurent

Marius Pancu a explicat că plecarea lui nu ascunde nimic spectaculos:

„Nu e nimic picant la mijlloc, știu că veți întreba. Sunt doar straturi de viață suprapuse. Și căsnicii în urma cărora rămânem prieteni atunci când le-am atins limitele și le-am trăit poveștile” și a dezvăluit următoarea lui oprire: „Observatorul” de la Antena 1.  „Ne revedem curând în echipa <<Observator>> . Cum mă știți, cu același aplomb, cu aceleași interviuri intransigente.”

Marius Pancu va putea fi văzut ultima dată la Digi duminică, la „Ediție specială”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton