Homepage  / Vedete străine

Justin Bieber, afaceri cu canabis. Cântărețul a lansat o ediție limitată de produse

Justin Bieber, afaceri cu canabis. Cântărețul a lansat o ediție limitată de produse

de Cătălina Matei,

Artistul canadian în vârstă de 27 de ani a a anunțat că lansează o linie limitată de produse pe bază de canabis, în parteneriat cu o companie din California. Colecția de produse se numește „Peaches Pre-Rolls by Palm” și este o aluzie la cel mai recent single de succes al său, „Peaches”, de la albumul „Justice”.

În California, consumul canabisului în scop recreaţional este legal pentru persoanele de peste 21 de ani. Potrivit The Guardian, Justin Bieber a semnat cu Palms ca „să ajute la destigmatizarea utilizării canabisului”.

Astfel, fiecare achiziție de produse pe bază de canabis (jointuri), la prețul de 32 de dolari / bucata,  include și o cutie decorativă și o brichetă, ambele fiind imprimate cu cuvântul „Peaches/ Piersici”. Bineînțeles, materialele de promovare prezintă în mod vizibil imagini cu fructele de vară.

Produsele poartă numele după hitul, Peaches, din martie 2021 al lui Bieber. Versurile cântecului încep: „Îmi iau piersicile din Georgia, îmi iau iarba din California”.

Potrivit site-ului The Wrap Bieber spune că linia de produse nu este destinată să îi promoveze single-ul, ci să sprijine proiectele Last Prisoner, care pledează pentru reforma justiției în ceea ce privește condamnările pentru deținerea de marijuana, precum și „Veterans Walk and Talk”, o organizație care își propune să extindă utilizarea canabisului medicinal pentru veterani.

„Iarba este ceva pentru care am simţit că oamenii au încercat să mă facă să mă simt prost pentru că îmi place. Dar am găsit un loc în viaţa mea pentru produsele pe bază de iarbă care au fost benefice în experienţa mea”, a declarat cântărețul canadia pentru Vogue.

Ce alte vedete au mai intrat în industria canbisului

Justin Bieber nu este singurul artist celebru care a intrat în industria canabisului.  Legenda muzicii country Willie Nelson a lansat o gamă largă de produse de canabis sub marca sa „Willie’s Reserve”. Rapperul Jay-Z este directorul Parent Company din California, iar bucătarul și antreprenorul celebru Martha Stewart a lansat o gamă de produse bogate în canabidiol în parteneriat cu Canopy Growth Corp.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton